TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Aalborg Forsyning

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-04-2021

Teamleder til Miljø og Teknologi ved Aalborg Forsyning, divisionen for Vand

Brænder du for at gøre en forskel i dit arbejde? Holder du dig naturligt opdateret på nye teknologier inden for procesoptimering på renseanlæg – og den grønne omstilling? Hvis du derudover også kan se dig selv lede et dedikeret specialistteam, har Aalborg Forsyning en unik mulighed til dig!

På vegne af Aalborg Forsyning, divisionen for Vand søger Hartmanns i øjeblikket en Teamleder til Miljø og Teknologi. Aalborg Forsyning er en topmoderne forsyningsvirksomhed, der dækker hele det tekniske vandkredsløb fra udpegning af kildepladser til udledning af det samme vand i Limfjorden.
 

Om jobbet

Som Teamleder for Miljø og Teknologi, vil du have til ansvar at tilsikre en kontinuerlig teknologisk og procesmæssig opdatering af spildevandsområdet.
Du vil komme til at deltage i strategiske tiltag og være ledelsens tætte sparringspartner inden for dit område.
Udover at være en tæt strategisk sparringspartner med ledelsen, er det ligeledes dit ansvar at tilsikre et godt arbejdsmiljø og daglig ledelse af dit team.

Teamet er nyoprettet, så du vil have mulighed for at påvirke retningen af teamet.
Teamet består af faglig velfunderede personer (laboranter og procesingeniører), som ynder at gøre en forskel i deres arbejde. Det er forventet, at du kan indgå i faglig sparring med dit team.

Skåret ind til benet vil nogle af dine kerneansvarsområder være;

 • Daglig ledelse og udvikling af dit team
 • Indgå i et tæt strategisk samarbejde med ledelsen og teamet
 • Kontinuerligt komme med forslag til forbedringstiltag inden for renseprocesser og teknologier
 • Procesdata, nøgletal og databehandling inden for spildevandsområdet
 • Deltage i udviklingsprojekter med universiteter og andre relevante partnere

Om dig
Vi ser den rigtige kandidat, som en person, der er fagligt stærk og som er vant til at arbejde med en bred kontaktflade og kan sparre med bl.a. laboranterne og procesingeniørerne i teamet. Ligeledes skal man kunne optimere og se, hvor der er behov for at styrke teamets ressourcer og tilpasse arbejdsmængden i afdelingen derefter.
Du er ikke bange for at gå forrest og brænder for at skabe resultater.
Da du også vil være en strategisk sparringspartner med ledelsen, skal du være naturligt nysgerrig på nye teknologier og kunne se muligheder indenfor spildevandsområdet.

Kort fortalt ser vi den rigtige kandidat, som en der har:
 • En uddannelse som miljøingeniør, procesingeniør, kemiingeniør e.l.
 • Erfaring inden for spildevandsområdet vil være et stort plus
 • Erfaring med at lede mindre teams – alternativt har du en naturlig flair og interesse for at bevæge dig i denne retning i din karriere
 • Evnerne til at planlægge og sikre fremdrift i de forskellige projekter i teamet
 • En naturlig nysgerrighed på nye teknologier og processer inden for spildevandsrensning

Det er en selvfølge, at du kan kommunikere tydeligt, da der vil være meget intern og ekstern kommunikation. 

Det administrative personale i divisionen for Vand samles i nye spændende lokaler på Nefovej ved Vodskov, lige nord for Aalborg og ud til Limfjorden 1. august 2021.
Her samles vi med divisionen for Energi, der også er en del af Aalborg Forsyning og Green Hub Denmark. 
 

Løn og ansættelsesforhold

Vi tilbyder en 37 timers stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsestidspunkt er den 18. august 2021.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 10. juni 2021.
 

Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Business Manager Jørn Emil Sørensen på 41 21 14 18 eller på mail joern.soerensen@hartmanns.dk.
Du søger jobbet ved at gå igennem linket til Aalborg Forsynings hjemmeside og oprette din ansøgning.
 

Sådan er Miljø og Teknologi – Produktion

Produktion varetager ud over projektgennemførelse også en række andre opgaver inden for fagområdet spildevandsbehandling og udnyttelse af spildevandets ressourcer – herunder drift og vedligehold af renseanlæggene inkl. biogasanlæg og slamtørringsanlæg, procesoptimering, udvikling og fornyelse af renseteknologier, afsætning af produkter fra spildevandsbehandling, deltagelse i udviklingsprojekter, deltagelse i faglig formidling mm.
Som Teamleder for Miljø og Teknologi i Produktionen indgår du i en dedikeret gruppe på p.t. 26 medarbejdere. Renseanlægsområdet er ved at blive styrket til fremtidens indsats inden for grøn omstilling, klima- og energineutral vandsektor, bæredygtig forsyning, sundhed og miljø – og derfor søger vi også flere kolleger i løbet af foråret. To nye fagligt stærke teams opstartes pr. 1. august 2021, hvor teamet ”Miljø og Teknologi” er et specialiseret fagligt team til styrke moderniseringen og optimeringen af renseteknologier og processer inden for både spildevandsbehandling, klimareducerende tiltag og udnyttelse af ressourcer i spildevandet.
Teamet vil bestå af en teamleder, 2 laboranter, 2 procesingeniører og 1 projektmedarbejder.


Om Aalborg Forsyning

Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.
Hos os i Aalborg Forsyning, divisionen for Vand bidrager vi til et godt liv for nuværende og kommende generationer gennem bæredygtig og sikker forsyning af drikkevand og håndtering af spildevand - og dermed bidrager vi til, at vandmiljøet har en god tilstand, og Limfjorden kan anvendes rekreativt.
Vi spiller en stor rolle indenfor miljø, sundhed, cirkulær økonomi, industriel symbiose, grøn omstilling, bæredygtig tilpasning og klima. Restprodukter og ressourcer i spildevandet udnyttes og har medført, at Aalborg Forsynings vanddivision er energi- og CO2-neutral, og at restprodukter indgår i symbioser som byggematerialer, erstatning af fossilt brændstof hos industrien mv.


Fakta om Aalborg Forsyning
 • 600 medarbejdere
 • 65.000 kunder
 • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
 • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Aalborg Forsyning
Stigsborg Brygge 5
9400 Nørresundby
Kontaktperson
 
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-82021409
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Fanø Kommune
Fanø, Syd- og Sønderjylland
Holstebro Kommune
Holstebro, Vestjylland
Gem annonce