TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

V. T. I. VINDERUP TRÆINDUSTRI A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 31-03-2021

Teamleder til nathold søges

Har du evner for og mod på ledelse af mange medarbejdere? Kan du se dig selv være ansvarlig for at få opbygget en ny produktionskultur med teams, hvor kompetencer og produktivitet øges i en af Europas førende limtræsfabrikker? Så læs gerne videre.

 

Vi er, i VTI Vinderup Træindustri A/S, ved at implementere teams i vores organisation, og derfor søger vi nu en teamleder til vores nathold. Vi ser dette som en kulturel forandringsproces i produktionen, hvor teamlederne, i samarbejde med resten ledelsen, bliver den primære drivkraft.

De tre teamledere får et tæt samarbejde, og indgår i det 6 personers store produktionslederteam. Der er reference til produktionschefen.

 

I jobbet som teamleder, kan du forvente en alsidig, spændende og udfordrende dagligdag, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Vise vejen for dine teams, gå forrest og bidrage til en positiv udvikling af kompetencer og processer, så vi har de rigtige ressourcer til rådighed nu og fremadrettet.
  • Sikre fremdrift, koordinering og strukturering af arbejdsopgaverne, så de stillede mål opnås på en motiverende og positiv måde.
  • Have overblikket både på kort og lidt længere sigt, så den planlagte produktion gennemføres til tiden og i den rette kvalitet.

 

Vi forestiller os, at du brænder for ledelse, og at du sammen med dine teams får skabt velfungerende og succesfulde arbejdsprocesser.

Størstedelen af din arbejdstid, vil du være sammen dine teams, hvor I forfølger muligheder og finder løsninger på udfordringer. En mindre del af jobbet foregår ved computeren, så IT kundskaber på brugerniveau vil være nødvendigt.

Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere klart og tydeligt, har høje ambitioner på dine teams vegne og er åben omkring dine forventninger til dem.

Det er en fordel, at du har erfaring fra anden produktionsvirksomhed, har maskintekniske kundskaber og har arbejdet som leder eller teamleder tidligere. Det er endvidere vigtigt, at du har forståelse for den samlede organisation, hvor vi løfter i flok, og at du har en proaktiv tilgang og prioritering.

 

Som teamleder på natholdet vil du have ca. 20-30 personer i 2-3 teams.

Natholdet arbejder søndag fra kl. 22.00-6.35 og mandag til torsdag fra kl. 23.30-6.35.

 

En del af introduktionen og oplæringen vil foregå i dagtimerne, ligesom møder og løbende koordinering.

 

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så opfordrer vi dig til at sende en ansøgning til kbc@vti.dk hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende, da ansættelse ønskes hurtigst muligt. Sidste ansøgningsfrist er d. 25/4-2021. Yderligere informationer om stillingerne gives gerne af produktionschef Kim Christensen på tlf. 96950332.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
V. T. I. VINDERUP TRÆINDUSTRI A/S
Nr Bjertvej 24
7830 Vinderup
Tlf:
97443000
Kontaktperson
Kim Berg Christensen
Tlf:
96950332
Adresse:
7830 Vinderup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-03-2021
Udløber:
25-04-2021
Kviknummer:
LJA-81902689
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Gem annonce