TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TEMP TEAM A/S - Odense

|
Fyn
|
Indrykket 22-08-2022

TEGN OG KONSTRUER DIT JOB SOM PROJEKTASSISTENT

På central lokation, tæt ved motorvejen og midt blandt mange lokale spændende virksomheder, ligger en højt specialiseret virksomhed - Glova Rail

En historik tilbage fra opstart i 2003 og et solidt fundament er tydeligt og en kultur som er formet af de 18 dygtige medarbejdere fornægter sig ikke. Teamet er fordelt over administration, produktion, salg og teknik.

Vi er en mindre og højt specialiseret virksomhed, som laver high tech- og kundetilpassede produkter og løsninger. Du kan nu komme med på holdet, som vores nye projektassistent, som skal være med til at sikre at vores solide forretning bevæger sig den rigtige retning i takt med teknologier og markedet. 

Stillingen som projektassistent er i tæt samarbejde med Technical Manager og Mechanical Design Engineer, hvor du yderligere vil have mange snitflader i hele virksomheden og et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger i huset. Din dagligdag vil være fyldt med løbende projekter, hvor dokumentation af manualer, instruktioner, arbejdsanvisninger og kvalitetsdokumentation udgør en vigtig del af jobbet. Du vil blive en del af vores tekniske afdeling, hvor du refererer til Technical Manager. Du vil i tæt samarbejde med teamet være med til at tænke sanitet på en helt ny måde. 

Som hovedansvarsområder skal du vedligeholde tegningsdatabase i 2D og 3D og vedligeholde styklister og det vigtige varekartotek. 

Dine primære opgaver er:  

  • Dokumentation i Solid Edge 
  • Fremstilling af 3D modeller i Solid Edge 
  • 2D tegninger, herunder komponenttegninger, samlingstegninger, præsentationer 
  • Oprette vare- og styklister i ERP-systemet 
  • Projektdokumentation, såsom manaler, instruktioner og arbejdsanvisninger, kvalitetsdokumentation
  • Support til produktionen 


Du vil med nærledelse og tæt samarbejde selv være med til, at forme og udvikle processer samt arbejdsgange. Vi tilbyder et job med medbestemmelse og indflydelse på eget arbejde, som kan være med til at sikre vi sammen kommer i mål med kundernes behov for produkterne. 

Kvalifikationer og kompetencer

Det er en stilling, som bliver formet med personligheden, så lyst og motivation er vigtige egenskaber.
Struktur, orden og sans for detaljen anser du som nødvendige egenskaber for at varetage jobbet bedst muligt. Du er nysgerrig på det tekniske område og udadvendt og trives med en stor kontaktflade. 

Din baggrund kan være mangeartet - Vi ser gerne du har erfaring indenfor det tekniske felt, og har erfaring med at tegne, konstruere og dokumentere. Måske du kommer med en baggrund som teknisk designer. 

Sproglige kundskaber hylder vi i et internationalt miljø, da vores markeder/kunder spænder vidt. Eksempelvis er har vi store markeder i Tyskland og Frankrig. Det vil derfor være et krav du kan begå dig på engelsk, og kan du et helt tredje sprog vil det være en fordel men bestemt ikke et krav. 

Du er it stærk og har kendskab til tegneprogrammer. Vi arbejder i Solid Edge, så kendskab hertil vil være en fordel men ikke et krav. 
Vi er ved at implementere et nyt ERP-system og her er det Business Central som er valgt. 


Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du vil få løn efter kvalifikationer. 

Ansøgninger behandles løbende, så tøv ikke med at søge stillingen hurtigst muligt. Vi glæder os til at læse den. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
TEMP TEAM A/S - Odense
5260 Odense S
Kontaktperson
 
Tlf:
63125344
Adresse:
5260 Odense S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-08-2022
Udløber:
23-09-2022
Kviknummer:
LJA-83955147
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed