TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 07-07-2022

Teknik & Miljø søger byggesagsbehandlere, der vil bidrage til udviklingen i vores kommune. Vi leverer kompetent, hurtig og dialogbaseret sagsbehandling til gavn for borgere og virksomheder - vil du være en del af det?

Er du både stærk i din faglighed, dygtig til at se muligheder, og kan du lide dialogen med ansøgere og øvrige interessenter? Så søg stillingen som byggesagsbehandler i Aarhus og bliv en del af et virkelig stærkt fagligt fællesskab i Plan og Byggeri.

Der er brug for endnu flere kræfter til byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune, og vi søger derfor nye kolleger, som har lyst til at være en del af vores super spændende afdeling. Der er tale om fuldtidsstillinger.

Afdelingen består i dag af 35 byggesagsbehandlere, som arbejder med myndighedsbehandlingen af alle typer byggeprojekter i Aarhus Kommune – lige fra byggerier i landzone til de store byggerier på Aarhus Ø; boliger såvel som erhverv.

Myndighedsbehandlingen kræver en høj grad af faglighed kombineret med evnen til at have en åben dialog om at skabe de bedste løsninger og indfri forventninger fra såvel ansøgere som det omgivende samfund.

Vores udgangspunkt er Byrådets strategier og visioner for god kvalitet af bygninger og byrum, som de fremgår af kommuneplanen eller er konkretiseret i lokalplaner. Du bliver derfor en af de centrale spillere, der skal sikre, at de politisk vedtagne rammer og ønsker realiseres. Målet er at levere god service og en hurtig og professionel sagsbehandling.

Vi tilbyder et udviklende job og virkelig gode kolleger
Vores byggesagsbehandlere er alle en del af mindst én faggruppe. Faggrupperne understøtter ambitionen om at sikre et højt niveau i vores sagsbehandling og er samtidig en håndsrækning til den enkeltes udvikling. Faggrupperne er specialiseret inden for følgende hovedkategorier: Enfamiliehuse og simple konstruktioner; erhverv- og etageboliger; Midtby; storparceller og lokalplanlagte projekter samt landzonesagsbehandling (inkl. tilhørende byggesag). Fælles for grupperne er et højt engagement og et forrygende godt samarbejde.

I afdelingen er der fokus på sparring og udveksling af faglig viden, og det er vigtigt for os, at du oplever, at du er med til at gøre en forskel for byggeriet i Aarhus Kommune. Som arbejdsplads har vi tillid til dig og dit arbejde og står klar, når du er i tvivl. Både i faggrupperne og gennem sparring med andre relevante parter.

Har du mod på et spændende job med faglige såvel som personlige udviklingsmuligheder inden for rammerne af et fleksibelt arbejdsmiljø med højt engagerede kolleger og interessante og udviklende dialoger med byens aktører, så skulle du måske overveje at søge en af disse stillinger.

Hvem er du?
Du må gerne have erfaring som byggesagsbehandler, men det kan også være, at du har arbejdet i andre dele af branchen, eller måske er du nyuddannet? Vi lægger vægt på, at du som vores nye kollega er engageret, løsningsorienteret og en teamplayer, der er god til at se muligheder.

Ud over ovenstående lægger vi vægt på, at:

  • du er uddannet bygningsingeniør,cand. polyt. med speciale i arkitektur, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende
  • du arbejder effektivt og struktureret 
  • du er god til at lytte og kan lide at være i dialog med mange typer af ansøgere
  • du er præcis i skrift og tale 
  • du forstår at se helheder ud over detaljen
  • du er en god kollega og har et godt humør

Vi ønsker at blive oplevet som en professionel, effektiv og kundevenlig myndighed, og det er vigtigt for os at få en kollega, som på sin måde bidrager ind i dette ønske.

Vil du være vores nye kollega?
Så tryk på ansøgningsknappen nedenfor og send ansøgning og CV senest den 12.08.2022. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Kabus Villumsen på tlf. 41 85 65 60.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Samtaler afholdes den 18.08.2022 i Blixens, vores kontorhus i Gellerup, hvor vi holder til sammen med en lang række kolleger i Teknik & Miljø. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 

Du kan læse mere om Teknik & Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen og vores generelle ansættelsesvilkår her Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)

Tiltrædelse sker efter aftale, gerne hurtigst muligt.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Tlf:
41859720
Kontaktperson
 
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2022
Udløber:
12-08-2022
Kviknummer:
LJA-83805022
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed