TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 15-07-2022

Teknik og Miljø søger BBR-sagsbehandlere, der vil bidrage til at bygningerne i Aarhus Kommune bliver registreret korrekt

Har du en høj datadisciplin, er du dygtig i dialogen, og kan du lide en travl hverdag. Så søg stillingen som BBR- sagsbehandler i Aarhus Kommune. Du bliver en del af et fagligt stærkt fællesskab.

Vi er et ungt, dynamisk team, der mestrer at samarbejde og hjælpe hinanden med opgaverne. Vi videndeler og har en oprigtig interesse i at spille hinanden gode. Dette skal du tage del i. 

Du skal være med til at tage fagligt ansvar for den samlede BBR-opgave herunder indgå i tæt samarbejde med vores byggesagsbehandlere, afdelingens adressemyndighed og øvrige kolleger i Plan og Byggeri samt landinspektører med flere. Derudover vil opgaverne bestå i at hjælpe borgere i den daglige brug af BBR-data – telefonisk eller skriftligt. 

I Aarhus Kommune har vi valgt, at BBR og byggesagsbehandlingen kører i to spor. Byens mange og store byggerier kalder på øget ekspertise i BBR. Sværhedsgraden i de store og komplekse byggesager gør, at vi har brug for en kvik kollega, der hurtigt kan sætte sig ind i opgaverne, herunder BBR-lovgivningen, bygningsreglementet, programmer mm. Der kommer hele tiden ny viden og nye måder at løse opgaverne på. Derfor skal du kunne lide forandringer.

Hverdagen er præget af mange forskellige opgaver. Hovedopgaven er håndtering af BBR-indberetninger, hvor der arbejdes med store mængder data og løbende ændringer i krav til registreringen. Hvis du ikke allerede har erfaring med at løse BBR opgaver, forventer vi, at du hurtigt – med nødvendig oplæring – kan sætte dig ind i fagområdet, så du selvstændigt kan indgå i den løbende sagsbehandling i BBR-funktionen på lige fod med de øvrige BBR-sagsbehandlere.

Vi tilbyder et udviklende job og godt kollegaskab
Dit bidrag i Teknik og Miljø vil komme til at gøre en forskel i Aarhus. Vi tilbyder en travl og spændende hverdag, hvor du har mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Som arbejdsplads har vi tillid til dig og dit arbejde og står klar, når du er i tvivl om en opgave. Du vil få tilknyttet mindst én mentor, som vil stå til rådighed, indtil du er selvkørende. Derudover er der stor fokus på sparring i teamet.

Vi tilbyder et spændende job med udfordringer, højt aktivitetsniveau og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsformen bygger på uddelegering af ansvar, som er kendetegnet ved engagement og viljen til samarbejde.

Hvem er du?

  • Du er uddannet bygningskonstruktør
  • Du er struktureret, effektiv og kan lide at have travlt
  • Du er lyttende og god i dialogen
  • Du har en høj datadisciplin
  • Du er positiv og omstillingsparat, besidder godt humør og er en god kollega

Vil du være vores nye kollega?
Så tryk på ansøgningsknappen nedenfor og send os ansøgning og CV senest den 11. august 2022. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Vi forventer at holde samtaler den 17. og 18. august 2022. Samtalerne afholdes i Blixens, vores kontorhus i Gellerup, hvor vi holder til sammen med en lang række kolleger i Teknik & Miljø.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at skrive til afdelingsleder Janne Uldall, juld@aarhus.dk.

Du kan læse mere om Teknik & Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen og vores generelle ansættelsesvilkår her Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)

Tiltrædelse sker efter aftale, gerne hurtigst muligt.
   
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Tlf:
41859720
Kontaktperson
 
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2022
Udløber:
11-08-2022
Kviknummer:
LJA-83832629
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce