TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 15-07-2022

Teknik og Miljø søger en Adresse-sagsbehandler - gerne bygningskonstruktør, der vil være med til tildele korrekte adresser til ejendomme i Aarhus Kommune, så blandt andet brand og redning hurtigt kan finde frem

Er du lærenem, har du lyst til at tage ansvar, og kan du lide at have dialog med borgere, kolleger og ansøgere? Så søg stillingen som Adresse-sagsbehandler i Aarhus Kommune, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt fællesskab.

Vores nye kollega skal indgå i et tæt samarbejde med borgere og ansøgere ved tildeling af adresser. Derudover skal du samarbejde med kolleger i andre afdelinger i kommunen. Adresse-gruppen hører organisatorisk under Plan og Byggeri, som blandt andet også laver BBR, behandler byggesager og understøtter byggesagsbehandlingen.

Hverdagen er præget af mange forskellige opgaver. Hovedopgaverne er tildeling af adresser. Du skal være med til at sikre synlige og korrekte adresser, som er uundværlige ved ulykker, sygdom og brand, hvor ambulance, politi og brandvæsen skal finde hurtigt frem. Korrekte adresser har meget stor værdi for danske myndigheder, for virksomhederne og for borgerne.

Aarhus Kommune vokser hastigt. Byens mange og store byggerier kalder på øget ekspertise blandt medarbejderne i adresse-gruppen. Sværhedsgraden i at tildele adresser til de store og komplekse byggerier gør, at vi har brug for en kvik kollega, der hurtigt kan sætte sig ind i opgaverne. Der kommer hele tiden ny viden og nye måder at løse opgaverne på. Derfor skal du kunne lide forandringer.

Det vil være en fordel at have kendskab til adresselovgivningen, adressebekendtgørelsen og Danmarks Adresseregister. Alternativt forventer vi, at du hurtigt – med nødvendig oplæring – kan sætte dig ind i fagområdet, hvis du ikke allerede kender til det. Derefter vil du selvstændigt indgå i den løbende sagsbehandling på lige fod med de øvrige kolleger.

Vi er et ungt, dynamisk team, der mestrer at samarbejde og hjælpe hinanden med opgaverne. Vi videndeler og har en oprigtig interesse i at spille hinanden gode. Dette skal du tage del i. 

Vi tilbyder et udviklende job og godt kollegaskab

Dit bidrag i Teknik og Miljø vil komme til at gøre en forskel i Aarhus. Vi tilbyder en travl og spændende hverdag, hvor du har mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Som arbejdsplads har vi tillid til dig og dit arbejde og står klar, når du er i tvivl om en opgave. Du vil få tilknyttet mindst én mentor, som vil stå til rådighed, indtil du er selvkørende. Derudover er der stor fokus på sparring i gruppen.

Vi tilbyder et spændende job med udfordringer, højt aktivitetsniveau og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsformen bygger på uddelegering af ansvar, som er kendetegnet ved engagement og viljen til samarbejde.

Hvem er du?

  • Du er uddannet bygningskonstruktør
  • Kendskab til DAR, adresselovgivningen og adressebekendtgørelsen
  • Præcis i både skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Effektiv og tager ansvar
  • Struktureret og god til at prioritere
  • Teamplayer, positiv og har et godt humør

Vil du være vores nye kollega?
Så tryk på ansøgningsknappen nedenfor og send os ansøgning og CV senest den 11. august 2022.  Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Vi forventer at holde samtaler den 17. og 18. august 2022. Samtalerne afholdes i Blixens, vores kontorhus i Gellerup, hvor vi holder til sammen med en lang række kolleger i Teknik & Miljø.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at skrive til afdelingsleder Janne Uldall, juld@aarhus.dk.

Du kan læse mere om Teknik & Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen og vores generelle ansættelsesvilkår her Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)

Tiltrædelse sker efter aftale, gerne hurtigst muligt.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Tlf:
41859720
Kontaktperson
 
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2022
Udløber:
11-08-2022
Kviknummer:
LJA-83832630
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Gem annonce