TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Skelmose ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 21-10-2020

Tekniker søges

Der er tale om en central funktion, hvor du under hensyntagen til kundeønsker, arkitektplaner, leveringstider og omkostninger skal sikre, at tingene går op i en højere enhed. Med reference til Produktudviklingschefen bliver du en del af et team på 5 mand, der er ansvarlig for konstruktion og dokumentation. Du vil komme til at arbejde med konstruktion af både standard produkter og specialløsninger.

I samarbejde med resten af teamet vil du arbejde med at udfærdige produktdokumentation til indkøb i tæt samarbejde med vores leverandører. Du vil dermed få direkte indflydelse på produktionen af de løsninger, som kunderne efterspørger. Udover udfærdigelsen af produktgrundlag forventes det, at du arbejder med at vedligeholde og udvikle produktdatabasen, samt deltager i udviklingen af nye produkter.

Til den stilling er der brug for en innovativ og selvstændig medarbejder med en solid teknisk forståelse og med et bredt materialekendskab.

Dine arbejdsopgaver

 • Assistere kundeservice og salg i den daglige drift.
 • Udarbejdelse af produktionstegninger ved brug af Inventor 2020.
 • Oprettelse af vare inkl. styklister i Navision.
 • Udvikling af nye produkter i samarbejde med interne og eksterne arkitekter.
 • Udarbejde teknisk dokumentation til egne produkter.

Dine faglige kompetencer

 • Du har en teknisk baggrund og kan tænke kreativt og finde på gode konstruktions-løsninger.
 • Du er erfaren bruger af IT, samt hjemmevant i 3D tegneprogrammer, gerne Inventor. Det er også en fordel, hvis du kender til Navision.
 • Du har gerne erfaring fra drift og produktion i praksis og har erfaring med at arbejde i en projektstyrende virksomhed.
 • Du behersker engelsk ubesværet i skrift og tale og har et godt kendskab til tysk.

Dine personlige kompetencer

 • Du er systematisk, har et godt overblik, styr på detaljen og sætter en ære i at overholde deadlines.
 • Du er udadvendt og formår at præsentere idéer og argumenter konstruktivt.
 • Du er god til at samarbejde på tværs af organisationen.
 • Du er selvstændig, struktureret og har en analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver.

Spændende jobmulighed med indflydelse

Dit arbejde bliver således medvirkende til, at Lammhults kan fastholde sin position som en af verdens førende leverandører af innovative inventarløsninger til biblioteker over hele verden.

Du bliver en del af produktudviklingen med god mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag.

For den rette medarbejder kan vi tilbyde et varierende og spændende job i en dynamisk og velordnet virksomhed. Når du starter, får du selvfølgelig grundig oplæring, så du kender vores produkter og processer, når du går i gang med opgaverne. Løn efter kvalifikationer, herunder pension og sundhedsforsikring m.m.

Er du vores nye kollega?

Skelmose er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Kim Frandsen på 6014 8043.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til kf@skelmose.eu.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder derfor samtaler løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Lammhults Biblioteksdesign A/S er en del af den svenske koncern Lammhults Design Group. Lammhults Biblioteksdesign er verdensførende inden for biblioteksinventar med over 60 års erfaring på området. Lammhults servicerer kunder over hele verden lige fra planlægning af det lille skolebibliotek til udvikling af store specialprodukter og til internationale researchcenter. Lammhults arbejder ud fra en ambition om at være på forkant med de tendenser og de behov, som markedet efterspørger. Det betyder også, at Lammhults stiller store krav til sig selv som leverandør - de fokuserer på at skabe produkter af god æstetik og optimal funktionalitet, men også på at reducere den negative indvirkning, som firmaets aktiviteter måtte have på miljøet. Til det har Lammhults et tæt samarbejde med førende arkitekter, designere og fagfolk i udviklingen af nyt inventar til nutidens bibliotek såvel som til fremtidens bibliotek. Læs mere på: www.bci.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Gartnervej 6
7430 Ikast
Kontaktperson
KIm Frandsen
Tlf:
60148043
Adresse:
6670 Holsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-10-2020
Udløber:
16-12-2020
Kviknummer:
LJA-81295617
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Ikast-Brande, Midtjylland
Skelmose ApS
Herlev, Storkøbenhavn
Skelmose ApS
Herlev, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Gem annonce