TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Verdo

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-11-2021

Tekniker til service- og idriftsætning af biomassefyrede kedler

Verdo har mange service- og idriftsætningsopgaver på biomassefyrede kedelanlæg og vi søger derfor en selvstændig servicetekniker, der har stærk sans for fejlfinding. Verdo Energy Systems er en del af Verdo-koncernen, der med ca. 500 medarbejdere er blandt Danmarks største energivirksomheder. Verdo arbejder hver dag for at reducere CO2 i lokalsamfund og sætte et bæredygtigt aftryk på fremtiden.

Opgaverne
Vi har lige nu flest kunder i Danmark, som vi varetager service for. Dit hovedområde vil være kunder med biomassefyrede kedler. Det nuværende område vil blive suppleret med kunder i Norden og senere Europa, og dette vil dermed blive dit ansvarsområde. Du vil komme til at stå for inspektion af anlæggene, planlægning, udførsel og rapportering af serviceopgaver. I det omfang der er mulighed for det, vil du skulle varetage det opsøgende kundearbejde og det dertil hørende kontorarbejde.

Din faglige profil
Du har en maskinmester- eller ingeniøruddannelse, men du er nok startet som elektriker, smed, mekaniker eller andet teknisk, før du tog en videregående uddannelse. Dertil har du opnået erfaring med biomassefyrede kedelanlæg eller tilsvarende teknologi – også i praksis.
Vi ser også gerne ansøgninger fra nyuddannede maskinmestre eller -ingeniører, som har et stort drive til at modtage oplæring og viden.

Derudover matcher du:

  • Stor teknisk forståelse
  • Kendskab til programmering og SRO-anlæg
  • Kedelpassercertifikat eller villig til at opnå det
  • Flair for reparation af tekniske anlæg, pumper, drev mm
  • Sikker brug af PC som arbejdsredskab
  • Viden om forbrændingsteknik

Din personlige profil
Du har et højt drive og evnen til at arbejde selvstændigt med det område, som du har ansvar for.
Du kan lide at være teknikeren, der kommer ud og forholder sig til det, som er på stedet og bruger din egen viden, samt viden fra baglandet, til at finde løsningerne, som du sætter i aktion hos kunden. At være i en organisation med fokus på grøn og bæredygtig energiproduktion betyder noget for dig.
Du udfører dit arbejde med en faglig og økonomisk ansvarlighed.

Vi kan tilbyde
Et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet og udviklende miljø. Vi er en virksomhed med planer om vækst.
Vi kan ud over en fornuftig lønpakke tilbyde dig medarbejdergoder som sundhedsforsikring, indkøbsordning og fælles sociale aktiviteter på tværs af koncernen. 

Sådan søger du
Du klikker på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så vent ikke.
Har du spørgsmål til jobbet, så tøv endelig ikke med at tage fat i Serviceleder Niels Christian Jørgensen, mobil 2077 8901.
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Verdo
Landholmvej 12
9280 Storvorde
Tlf:
20778901
Kontaktperson
 
Adresse:
9280 Storvorde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-11-2021
Udløber:
29-11-2021
Kviknummer:
LJA-82894455
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed