TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstadens Apotek

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-08-2022

Tekniker/håndværker til produktion af livsnødvendige lægemidler

Vil du være med til at producere livsnødvendige lægemidler til patienterne på regionens hospitaler?

Har du teknisk flair, erfaring med fejlsøgning og med produktionsudstyr?

Er du tilmed serviceminded og kan håndtere flere bolde i luften samtidig?

Så kan det være, at du er vores nye kollega i den Sterile Serieproduktion på Rigshospitalet.Du kommer til at arbejde i produktionsafdelingen, den Sterile Serieproduktion, på Rigshospitalet. Afdelingen producerer en lang række forskellige sterile lægemidler, primært i hætteglas. Al produktion sker på daghold, i tidsrummet fra kl. 7:00 til 15:00.

Produktionen er alsidig og med flere forskellige slags udstyr, så du får rig mulighed for at tilegne dig ny viden og nye kompetencer. Produktionens udstyr består bl.a. af en automatisk påfyldelinje, autoklaver, semi-automatisk inspektionsmaskine, rendamps- og vandbehandlingsanlæg, mm.

Afdelingen består af 13-14 medarbejdere og omgangstonen er respektfuld og uformel. Sammensætningen af kollegaer er industrioperatører, farmakonomer, farmaceuter og en afdelingsleder. Du kommer til at referere til afdelingslederen.

Udover den Sterile Serieproduktion, vil du yderligere få snitflader til 1-2 af Apotekets produktionsafdelinger, som også befinder sig i vores bygning tilknyttet Rigshospitalet. Du vil, i en vis grad, skulle supportere disse afdelinger, primært når der er sammenfald ml udstyr/facilitet.Dit primære fokus vil være at tilsikre, at maskineriet kører og er klar til produktion. Fejlfinding på produktionsudstyr, når der er nedbrud. Planlægge vedligehold af produktionsudstyret, idet dette primært foretages af eksterne (typisk af leverandørerne af udstyret). Opfølgning på nedbrud (ved tavlemøde).

Opgaverne vil altid ske i tæt samarbejde med operatører og supportere og du vil aldrig være overladt til dig selv.

Du kan se frem til et job i et spændende og til tider travlt miljø. Du får rig mulighed for at udvikle dine faglige- og tekniske kompetencer samtidig med, at du specialiserer dig inden for produktionsudstyr i den farmaceutiske industri, med dertilhørende GMP-krav.Din uddannelse kunne fx være håndværksmæssig (ex. elektriker, automekaniker, maskintekniker, eller lign.), eller en uddannelse som maskinmester eller anden relevant uddannelse. Du kommer gerne fra en lignende stilling, hvor du har erfaring med drift og vedligeholdelse af produktionsanlæg – gerne inden for pharma- eller fødevareindustri.

Som person er du positiv, samarbejdsorienteret og har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til dagens udfordringer. Du er vant til at arbejde tæt sammen med andre, ligesom du også formår at arbejde selvstændigt og påtage dig ansvar selvstændigt.

Du har en rimelig struktureret tilgang til opgaverne og kender vigtigheden af, at opgaverne følges og afsluttes.

Ansættelse Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Apoteket er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge. Der er fleksordning og betalt frokostpause.

Arbejdsadressen er Esther Møllers Vej 2, 2100 Kbh - tæt på offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Amir Mastali på tlf. 3036 2963, eller enhedschef Christian Sundby på tlf. 2464 1383.

Læs mere om Apoteket på: www.apoteket-regionh.dk, eller søg efter Region Hovedstadens Apotek på Youtube.

Ansøgning og CV sendes online


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Hovedstadens Apotek
Esther Møllers Vej 2
2100 København Ø
Tlf:
30362963
Kontaktperson
 
Tlf:
30362963
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2022
Udløber:
29-08-2022
Kviknummer:
LJA-83892658
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed