TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
V. Guldmann A/S

V. Guldmann A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 29-11-2018

Teknisk assistent / teknisk designer til Product Support

Har du erfaring med stamdata, styklister og maskintegninger?
Kan du lide struktur og systematisk arbejde og har du en god teknisk forståelse?
Foretrækker du et selvstændigt arbejde med mange bolde i luften?
Så er det dig, vi søger.

Guldmann udvikler fremtidens medicotekniske hjælpemidler og er en af verdens førende producenter af forflytningsudstyr til personer med nedsat funktionsevne. Herudover tilbyder vi under navnet Stepless en bred vifte af produkter inden for tilgængelighed til private hjem og offentlige bygninger.

Du bliver en del af vores produkt support gruppe på i alt 7 medarbejdere. Afdelingen arbejder blandt andet med løbende produkttilpasninger på baggrund af ønsker eller krav fra markedet, produktionen, leverandører mm. Endvidere er det afdelingens opgave at opdatere og styre dokumentationen på de eksisterende produkter.

Selvstændigt og varierende arbejde
Inden for begge vores produktlinjer Guldmann og Stepless skal du

  • varetage og implementere mindre udviklingsprojekter med udgangspunkt i det eksisterende produktprogram, f.eks. en ny variant, nyt tilbehør og lignende.
  • fremstille tegninger og specifikationer ud fra det eksisterende tegningsmateriale.
  • koordinere indkøb og igangsættelse af produktion i forbindelse med egne projekter.
  • oprette stamdata på nye produktvarianter og reservedele i vores ERP system M3.
  • vedligeholde styklister på egne projekter.

Herudover har du ansvaret for at oprette og vedligeholde reservedelstegninger og lister, der ligger  i vores fælles vidensbase. Du vil også være ansvarlig for at udarbejde samlevejledninger, installationsguide og lignende.

Din baggrund og personlighed
Din faglige baggrund kunne være teknisk assistent/designer eller lignende relevant teknisk uddannelse. Det vigtigste er, at du har dokumenteret erhvervserfaring med oprettelse af stamdata og styklister og gerne fra en produktionsvirksomhed.

Du er rutineret bruger af ERP systemer, gerne M3, og skal beherske Inventor eller et andet 3D CAD-program. Det er en fordel, hvis du også kan arbejde i Excel. Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

For at kunne arbejde med styklisteopbygning og dokumentation, skal du være struktureret og systematisk i din arbejdsform. Du kommer til at arbejde selvstændigt og styrer selv dine opgaver, så du skal kunne tage ejerskab og følge opgaverne helt til dørs. I samarbejdet med andre afdelinger skal du være serviceminded og udadvendt og have en vis gennemslagskraft.

Plads til udfoldelse

Vi tilbyder et selvstændigt job i en velkonsolideret og ambitiøs virksomhed, hvor der er kort vej fra ord til handling. Beslutninger og ansvar er i videst muligt omfang delegeret ud til medarbejdere med den relevante kompetence. Kulturen er uformel, og omgangstonen ligefrem. Vi tilstræber god balance mellem arbejdsplads og privatliv, og så har vi en super kantine og en aktiv personaleforening.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til teknisk chef Ulrik Møller på 4059 1830. Vi vurderer ansøgningerne løbende, og tiltrædelse vil være efter aftale.
Send din ansøgning på mail til job@guldmann.com

V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
8200 Aarhus N
www.guldmann.com

V. Guldmann A/S blev stiftet i 1980. Virksomheden har hovedsæde i Aarhus og er markedsledende inden for løfte- og forflytningssystemer. Med udgangspunkt i fabrikkerne i Ukraine og Århus og salgskontorer i Århus, København, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, USA og Canada udvikler, producerer og distribuerer vi produkter og ydelser, der gør dagligdagen nemmere for ældre, mennesker med funktionsnedsættelse og deres hjælpere. Der er ca. 400 medarbejdere i koncernen, heraf 160 i Danmark.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
V. Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23A
8200 Aarhus N
Kontaktperson
Adresse:
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2018
Udløber:
29-12-2018
Kviknummer:
LJA-68380757
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn