TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Region Midtjylland

|
Vestjylland
|
Indrykket 20-06-2019

Teknisk assistent til Flytteenheden

Har du lyst til at være en del af det team, som skal koordinere flytningen af to hospitaler?

Hospitalsenheden Vest er i fuld gang med at forberede flytningen til det nye Regionshospital Gødstrup. Med ca. 1½ år til flytningen er behovet for koordinering og dokumentation stigende.
 
Vi søger en person med overblik og struktur, som kan hjælpe Flytteenheden med administrative opgaver og dokumentation i forbindelse med flytningen. Der vil være mange artede opgaver med behov for kendskab til brug af digitale værktøjer i byggebranchen f.eks. Revit. Du vil være en fast del af Flytteenheden med mange opgaver for de tværgående flyttegrupper.  Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2020, og henvender sig også til ansøgere som er på vej til, eller lige har afsluttet en uddannelse.
 
Faglig og organisatorisk profil
Flytteenheden hører organisatorisk under Staben og arbejder ud fra regionens værdigrundlag – dialog, dygtighed, og dristighed. Staben er en tillidsbaseret afdeling med uddelegeret ansvar og en høj grad af selvstyring. Staben udgør en stabsfunktion i relation til hospitalsledelsen og bidrager som sådan med støtte og løsninger på ledelsens opgaver.
 
Flytteenheden har reference til Strategi og Plan, som er en af de fem stabsfunktioner.
 
Flytteenheden har det overordnede koordineringsansvar i forbindelse med flytning af RH Holstebro og RH Herning til det nye RH Gødstrup. Det omfatter planlægning af både den fysiske flytning og de organisatoriske forberedelser. Der er etableret en flytteorganisation bestående af flyttekoordinator ansat i de kliniske afdelinger og en række tværgående flyttegrupper bemandet af medarbejdere fra Driftsafdelingen, Staben og regionale funktioner. På nuværende tidspunkt arbejder mere end 80 medarbejdere med flytterelaterede opgaver.
 
For mere info om afdelingen henvises til hjemmesiden: https://www.vest.rm.dk/afdelinger/staben/strategi-og-plan/
 
 
Arbejdsopgaver og ansvarsområde
Opgaverne i forbindelse med stillingen er:

  • Udarbejdelse af lettere tegningsmateriale og grundlag i forbindelse med flytteforberedelserne – f.eks. tilretning og udskrivning af rumtegninger
  • Bistå projektledere tilknyttet de tværgående flyttegrupper med overblik og struktur i forhold til indkøb af udstyr og inventar
  • Deltage i processen med udarbejdelse af flyttelister i samarbejde med flytteenheden og -koordinatorer
  • Udarbejdelse af relevante skriftligt materiale ift. flytteprojektet f.eks. sagsfremstilling, konceptbeskrivelse eller materiale til formidling
  • Varetage administrative opgaver for flytteenheden – mødeindkaldelser etc.
  • Deltage i den praktiske koordinering og problemløsning af de mangeartede opgaver, der løses forud for flytningen
  • Bistå projektleder for flytteprojektet med opfølgning på forberedende flytteaktiviteter
  • Administration af oversigt med ændringsanmodninger og opfølgning på udførelse
 Stillings- og funktionsbeskrivelse for stillingen
 
Da arbejdsmængden i forbindelse med udflytning til nyt hospital forventes at variere, vil stillingen betyde at der også kan forekomme andre opgaver, som skal løses i fremdriften af det ny hospital.
 
 
Personprofil
Det er vigtigt, at du er engageret, ansvarsbevidst og opsøgende, da jobbet indebærer en stor grad af selvstændighed. Du skal være forandringsparat og klar på at tage hul på opgaver hvor målet ikke nødvendigvis er kendt, men defineres hen ad vejen.
Der lægges vægt på gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og selvstændighed. Endvidere forventes den rette ansøger at være udadvendt og evne at kommunikere med mange forskellige faggrupper. Du har formentlig en uddannelse som Teknisk assistent/designer eller lignende.
 
 
Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingen og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte Chefkonsulent Jacob Pedersen, Flytteenheden på tlf. 4015 8073.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.
Ansættelse efter aftale.
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV .
 
Ansøgningsfrist: 26/7-19.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 32.


Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job
 
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Gl Landevej 61
7400 Herning
Kontaktperson
 
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-06-2019
Udløber:
26-07-2019
Kviknummer:
LJA-74164350
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
HusCompagniet, Hillerød
Hillerød, Nordsjælland
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Gem annonce