TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

DeZignated ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-05-2021

Teknisk assistent til produktudvikling og teknisk integration

Varimixer oplever stigende efterspørgsel og vækst, vi udvider derfor vores team igen, og søger en teknisk assistent med fokus på SAP-udvikling, -vedligehold og -konfiguration i relation til produktudvikling og teknisk integration af vores produkter. Det er vigtigt at du kan bidrage med stærke kompetencer inden for SAP, InDesign og Inventor, da du bliver tovholder på vores processer og versionsstyring. Stillingen er placeret i Teknisk afdeling (R&D).

Om Varimixer A/S – STRONG AS A BEAR – Røremaskiner til professionelle, dansk design og kvalitet 
Varimixer A/S blev stiftet i 1915, og er i dag vokset til en verdensomspændende leverandør af planetrøremaskiner til primært levnedsmiddelbranchen. Navnet Varimixer kendes i selv de fjerneste egne af verden, og er forbundet med robusthed, stabilitet og innovation. Virksomheden er i dag blandt de førende indenfor sit felt, og kendt som en pålidelig og serviceminded leverandør af højkvalitetsprodukter produceret i Danmark. Varimixer A/S har egen produktion på adressen i Brøndby, og har 45 ansatte i Danmark.

Om rollen
Vi søger en dygtig og energisk medarbejder, som brænder for, SAP-udvikling, -vedligehold og -konfiguration i SAP. Dertil kommer produktudvikling i Inventor, InDesign og DTP-opgaver. Der er tale om en specialiseret stilling, hvor du samtidig får en bred vifte af opgaver inden for produktion og teknik, og du får 6 super engagerede kollegaer.
Du tilbydes en varieret hverdag i en virksomhed med lange traditioner, og et internationalt stærkt varemærke.

Opgaver og ansvar

 • Du får en vigtig rolle i hele vores interne værdikæde, fra start af nye produkter til aflevering af færdigt arbejde i produktionsafdelingen. Din opbygning i SAP fungerer således som bindeled mellem de tekniske afdelinger.
 • Ansvarlig for opbygning af vores tekniske del af SAP-systemet, fra oprettelse af de nye komponenter, til endelig konfigurering af komplette maskiner.
 • Manuelle arbejdsopgaver i InDesign
 • Tegneopgaver i Inventor
 • Tæt tværfaglig kontakt og samarbejde.
 • Vi sørger for, at du får et grundigt introforløb, specielt også i vores produktion, så du får et godt kendskab til kollegaerne og produkterne.
Dine faglige og personlige kompetencer 
Du har som minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, og helst fra en ordreproducerende virksomhed. Du kan være uddannet teknisk assistent, maskintekniker eller produktions-teknolog eller lignende med god forståelse for produktionsudvikling og drift. Det er en fordel hvis du har kendskab til maskiner, maskinbygning og produktion, men først og fremmest har du afsættet for at blive en mester i SAP, hvis ikke du allerede er det.
Du skal have en praktisk tilgang til jobbet, men samtidig formå at analysere problemstillinger, og selvstændigt komme med forslag til forbedringer. Du skal kunne holde flere bolde i luften på samme tid, uden at miste overblik og samtidig få afsluttet opgaverne. Jobbet kræver, at du kan kommunikere og samarbejde ligeværdigt og motiverende internt i Teknisk afdeling, og på tværs af andre afdelinger i huset.
 • Det er en fordel, men ikke et krav at du har SAP- erfaring, eller lignende ERP-system. Det vigtigste er dog at du har en systematisk tilgang til konfiguration. Kursus i SAP bliver en del af introforløbet og indkøringen til arbejdsopgaverne.
 • Du har erfaring med InDesign og Inventor 
 • DTP-opgaver er en mindre del af jobbet
 • Analytisk og systematisk
 • Gode tværfaglige samarbejdsevner
 • Højt energiniveau
 • Du har sans for detaljer og løser opgaver med akkuratesse
 • Du mestrer mange bolde i luften, og har en høj stress tærskel
 • Høj selvjustits i relation til kvalitet
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
Vi sørger for, at du får et grundigt introforløb, særligt i vores produktion, så du får et godt kendskab til kollegaerne og produkterne. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort beslutningsproces. Vi arbejder i en flad organisationsstruktur som sikrer, at vi kender hinanden, virksomhedens mål og værdier. Ejerskab og ordentlighed er vigtige nøgleord i vores organisation, vi passer godt på hinanden og vores forretning. Kan du se dig selv i dette, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Du får 6 kollegaer i teamet.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Varimixer A/S. Vi ser frem til at høre fra dig.
Du kan læse mere om Varimixer A/S på https://varimixer.com/da/


 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
DeZignated ApS
Arne Jacobsens Allé 15
2300 København S
Kontaktperson
 
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2021
Udløber:
05-07-2021
Kviknummer:
LJA-82066472
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Gem annonce