TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Geopartner Landinspektører A/S Lysholt Allé 12

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 09-06-2021

Teknisk assistent/Teknisk designer/Kort- og landmålingstekniker/Konstruktør til Vejle eller Odense

Har du erfaring med indhentning af div. sagsdokumenter, kontrol af bindinger på matrikler og/eller optegning af vej og anlæg? Kan du have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket? Så er det dig vi søger til en nyoprettet stilling. Om jobbet Du bliver tilknyttet vores specialistteam i byggemodningsafdelingen i enten Vejle eller Odense. I teamet vil du have ansvaret for indsamling af nødvendige informationer til opstart af projekter, samt optegning af de opgaver der er behov for fra ingeniører og landinspektørkollegaer.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Informations- og materialeindsamling på nye projekter
  • Opgaver vedr. optegning af plantegninger, vej og kloak
  • Tegning i OpenRoads og OpenCities Map
  • Hjælpe kollegaer med mindre administrative opgaver.
Du bliver en del af en specialiseret enhed, der er et landsdækkende team, som beskæftiger sig med byudvikling, byggemodning og planlægning. Du får en afvekslende hverdag, som kan bringe dig rundt på flere af Geopartners kontorer med varierende arbejdsopgaver. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og med ansættelse i enten Vejle eller Odense.

Om dig Du er struktureret og finder arbejdsglæde i afvekslende opgaver, og du besidder gode samarbejdsevner samt har lyst til at samarbejde på tværs af organisationen med ingeniører, landinspektører, landmålere, planlæggere og andre tekniske designere. Du har minimum 1-2 års erfaring inden for dit område, og har gerne kendskab til optegning af veje, anlæg eller planløsninger. Din uddannelsesmæssige baggrund kan variere, og vi vægter din erfaring med relevante opgaver højest.

Vi forventer, at du:

  • har kompetencer på 3D-området og erfaring med OpenRoads/PowerCivil
  • motiveres af samarbejde omkring løsninger med relevante fagområder
  • har gode IT-kompetencer og er godt hjemme i Bentley-software
  • har erfaring med projektering og udbud
  • er struktureret og overholder deadlines.
Desuden forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, og samtidig har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du skal trives med tæt samarbejde og gerne have lyst til at sparre med de projekterende ingeniører så vi sammen kan udvikle det faglige miljø.

Bliv en del af Geopartner Geopartner har 240 dedikerede medarbejdere fordelt på 24 kontorer. På Vejle-kontoret får du 20 kollegaer og i Odense 38 kollegaer. Du bliver en del af et fagligt miljø, der har travlt med spændende projekter, og som hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde på tværs af kontorerne. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vejingeniør Louise Mejnert på +45 4256 6665 eller landinspektør og partner Peder B. Corneliussen på +45 7643 5615. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse snarest mulig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Lysholt Allé 12
Lysholt Allé 12
7100 Vejle
Tlf:
42566665
Kontaktperson
 
Tlf:
42566665
Adresse:
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2021
Udløber:
05-07-2021
Kviknummer:
LJA-82230193
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Nicolaj Bo I/S
København, Storkøbenhavn
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
Thisted, Nordjylland
Gem annonce