TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uni Consulting

|
Vestjylland
|
Indrykket 23-07-2020

Teknisk Chef - hands on ledelse

For en kunde i Midtvestjylland søger vi en Teknisk Chef

Opgave:

I daglidagen fungerer du som teknisk leder og personale leder. På nogle projekter kommer du, med din tekniske erfaring, til at bidrage med konstruktions- og beregningsløsninger. Det er en stor fordel, at du har erfaring med Inventor og Vault, så du kan fungere sparringspartner for tekniske tegnere og hjælpe med at systematiserer de daglige opgaver. Du får ansvar for en nystartet implementering af Vault samt den efterfølgende strukturering.

Du får delvist økonomisk ansvar for projekterne og deltager ugentligt i ledergruppemøder.

Der er 8 ansatte i afdelingen. Alle er tekniske stærke og har arbejdet med konstruktions- og beregningsopgaver i mange år. Deres baggrund varierer fra tekniske designere, ingeniører samt autodidakte tekniske profiler.

Det bliver din opgave at sikre at afdelingen og virksomheden hele tiden er opdateret i forhold til viden, udvikling og de igangværende opgaver.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med og referer til virksomhedens direktør.

Profil/Kandidat:

Du er organiseret, struktureret, lyttende, stærk beslutningstager, men også empatisk og samarbejdsorienteret. Du er vant til at færdes både på kontorerne samt i produktionen.

Virksomheden har en lang historie bag sig og er tro mod sine værdier. Det er vigtigt, at du kan fornemme atmosfæren, viser respekt for historien og den erfaring der er i virksomheden, men også har ideer og visioner for hvordan tegnestuen skal arbejde i fremtiden. Din tekniske viden er opdateret, så du kan komme med løsningsforslag samt bidrage og gennemskue beregninger andre har lavet.

Du sikrer fremdrift og handling på de korte og langsigtede planer, der bliver lagt med den øvrige ledergruppe. Samtidig står du for prioriteringen af de daglige opgaver, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om det de er bedst til.

Teknisk uddannelse på ingeniørniveau eller lignende. Du har erfaring i at arbejde med stål og kundetilpassede løsninger. Gennem dine år som leder har du styr på de klassiske opgaver som at samle teamet, afholde løbende møder med de enkelte medarbejdere at være bindeled til ledelsen etc.

Virksomhed:

Dansk virksomhed, der leverer specialløsninger til mekanisk transport til kunder i hele verden. Virksomheden leverer kundetilpassede løsninger og sælger på kvalitet fremfor pris. Den har mere end 50 ansatte fordelt mellem funktionærer og produktionsansatte.

Grundet GDPR modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail. Benyt derfor nedenstående upload knap.

Hos Uni Consulting arbejder vi med korte præcise beskrivelser af vores opgaver. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Samarbejde og dialog er i fokus hos Uni Consulting. Vi ønsker at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i din proces, samt hvilke fremtidige muligheder vi kan skabe sammen.

Uanset om du bliver fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver du koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft.

Kontaktpersoner:

Tore Munch (ferie i 29, 30, 31) samt Tommy Both Juul (ferie i 28, 29, 30) i ugerne 29 og 30, kan der sendes mails samt lægges beskeder til Tommy Both Juul som løbende vil blive besvaret.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Uni Consulting
Strevelinsvej 28
7800 Skive
Kontaktperson
 
Tlf:
53379302
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-07-2020
Udløber:
22-08-2020
Kviknummer:
LJA-80721757
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
GABRIEL A/S
Aalborg, Nordjylland
Arkil Anlæg - Odense
Haderslev, Syd- og Sønderjylland