TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ConfidenceSearch

|
Fyn
|
Indrykket 30-08-2022

Teknisk Customer Supporter

Teknisk Customer Supporter til Ib Andresen Industri A/S

Har du lyst til at arbejde med kundeservice i en international virksomhed, og brænder du for kundeservice og konstruktion i stål, så er du måske den nye kollega vi søger?

Da en af vores kollegaer er stoppet efter 27 år hos Ib Andresen Industri, søger vi nu hans afløser til vores kundecenter i Steel Solutions Pladeafdeling. Vi søger derfor en produktionsteknolog eller tilsvarende med interesse for konstruktion i stål samt servicering af kunder.

Du bliver en del af et team på 9 engagerede og erfarne medarbejdere, hvis dagligdag består af ordreforberedelse, herunder produktionsmodning af kundens tegninger i 2D/3D, arbejde i Excel, styklister, stålindkøb, værkstedsopfølgning og meget mere. Du bliver derudover kundens "single point of contact" ift. det løbende og tætte samarbejde vi har med kunderne. Din gejst og ildhu skal kompensere for evt. manglende erfaring, som du jo erhverver dig løbende i jobbet.

Du indgår i et team af kompetente kolleger, der står klar til at supporte og hjælpe dig.

Vi forventer, at du:

 • har kendskab til eller har lyst til at få erfaring med teknisk support inden for stålbranchen.
 • er uddannet eller opdateret inden for uddannelserne produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende inden for konstruktionslinjen.
 • har kendskab til 3D-tegning (Solid Works eller Inventor), og du synes det er sjovt/interessant og vil gerne lære mere af det.
 • kan begå dig og kommunikere på tværs af en uformel organisation.
 • synes det er et plus at kunne gå i værksted og følge op på egne varer og have dialog med operatørerne der.
 • holde hovedet koldt i pressede perioder.
 • har godt kendskab til office-pakken.
 • kan tale og forstå engelsk og/eller tysk på et fornuftigt niveau. Det er ikke et krav, men et plus.

Som person er du:

 • nysgerrig og læringsvillig
 • struktureret og god til at holde overblik
 • vedholdende i større og måske udfordrende opgaver
 • selvstændig

Er ovenstående noget, du kan se dig selv i, så kan vi tilbyde en fantastisk arbejdsplads, gode kolleger, kantineordning og personale-/idrætsforening.

Vi sørger for, at du får den bedst mulige introduktion til jobbet og en grundig oplæring i teamets portfolio af opgaver.

Ansøgning
Vedr. beskyttelse af persondata (GPDR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket

Ib Andresen Industri er en førende international leverandør inden for bearbejdning og formgivning af stål. Sammen med vores kunder udvikler vi skræddersyede stålløsninger, og samarbejder med kunder fordelt på en række forskellige markeder og brancher. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel og ærlig omgangstone, hvor nøgleordene er godt samarbejde, personlige udviklingsmuligheder og respekt for den enkelte. Koncernen har produktionsfaciliteter i Danmark, Norge og Sverige, og beskæftiger ca. 600 medarbejdere.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ConfidenceSearch
Industrivej 12-20
5550 Langeskov
Kontaktperson
 
Tlf:
27879453
Adresse:
5550 Langeskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-08-2022
Udløber:
24-10-2022
Kviknummer:
LJA-83980078
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed