TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FLC Tunnel Group North I/S

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 15-06-2022

Teknisk design elev til Rødbyhavn

Nordeuropas største byggeprojekt er i gang. Mens vi er i gang med at skrive historie ved at bygge verdens længste sænketunnel Femern Bælt-forbindelsen, søger vi en Teknisk design elev til Rødbyhavn.

Hvem er FLC?

Vi er Femern Link Contractors (FLC), og er entreprenører på Femern-forbindelsen. FLC består af et konsortium på 9 partnere fra hele Europa. Du vil derfor få kollegaer fra hele verden og blive en del af et internationalt miljø, hvor koncernsproget er engelsk.

Om stillingen:

Som teknisk design elev hos FLC vil du få muligheden for at samarbejde med dygtige og engagerede ingeniører, hvor problemløsning, koordinering og kommunikation sker med teamet, ligesom du vil få muligheden for at lave 2D og 3D tegninger i forskellige systemer i CAD softwaren. Da engelsk er vores koncernsprog, vil det være fordelagtigt, at du kan begå dig på engelsk.

Stillingen vil være på vores byggeri i Rødbyhavn, og kræver fysisk tilstedeværelse.

Vi har gode erfaringer med at uddanne Teknisk design elever på projektet, og du vil blive en vigtig del i FLC elevnetværk hvor der er elever fra mange forskellige erhvervsuddannelser. Du kan allerede møde nogle af dine evt. kommende elevkollegaer her: Mød en elev

Vores forventninger til dig:

  • Høj motivation
  • Gode sociale kompetencer
  • Initiativrig
  • Du er ikke bange for at tage ansvar.
  • Mødestabil
  • God til engelsk
  • Ansættelsesvilkår

Hos FLC har vi vores egen elevafdeling, som har fuldt fokus på vores elever, deres udvikling og trivsel. Som elev vil du være sikret en dansktalende oplæringsansvarlig, som har en solid og god erfaring. Vores elevafdeling vil være med til at understøtte hele processen og sørge for, at vi skaber det bedst mulige match mellem elev og oplæringsansvarlig.

Hvis du er bosat langt fra Rødbyhavn så har du mulighed for at få kost og logi.

Ansøgning:

Så har du lyst til at være med til at skrive historie, være en del af et stort internationalt miljø, hvor din læring er i højsædet og dine kollegaer har højt til loftet og står klar til at tage imod dig, så hører vi gerne fra dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og forventer at du kan starte 1. august 2022. Indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende, og vi afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette profil.

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Apprenticeship Charlotte Lie Steen på +45 2420 6341.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
FLC Tunnel Group North I/S
Finlandsvej 1
4970 Rødby
Kontaktperson
 
Tlf:
24206341
Adresse:
4970 Rødby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2022
Udløber:
31-07-2022
Kviknummer:
LJA-83723478
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed