TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-05-2020

Teknisk Designer / Bygningskonstruktør / Arkitekt - Barselsvikariat

Søges til Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Til udarbejdelse af tegninger m.m. i forbindelse med byggesager, søger vi en dygtig medarbejder til midlertidig ansættelse.

Arbejdet består i udførelse af projekttegninger af forskellige typer enfamilieshuse og sommerhuse fra Trelleborg samt udarbejdelse af grafisk markedsføringsmateriale. Det primære arbejde er udarbejdelse af CAD-tegninger på baggrund af råskitser udarbejdet i forbindelse med kundemøder hos vores arkitekt eller konsulenter. Råskitserne omsættes til projekttegninger, der tilpasses de byggesystemer Trelleborgs huse bygges efter. Derudover udføres standardtegninger/illustrationer i forbindelse med nye kataloger, hjemmeside og produktudvikling samt diverse konstruktionstegninger. Har du kendskab til CMS baserede hjemmesider, vil du desuden få ansvaret for vedligehold af vores hjemmeside.


Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent, bygningskonstruktør eller arkitekt og har gerne - men ikke nødvendigvis - erfaring med lignende arbejde. Vi forventer, at du arbejder med stor omhu, og at du har en god teknisk og konstruktiv forståelse. Du er desuden fleksibel og i stand til at håndtere "mange bolde" når det er påkrævet. Tegningerne udføres i AutoCad 2019 og indgående kendskab til dette program derfor en nødvendig forudsætning. Kendskab til Adobe Photoshop m.m. vil være en fordel, idet forskellige former for billedhåndtering ofte indgår i arbejdet.

Arbejdet udføres på vores kontor i Birkerød, og der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 3. august 2020. Længden af vikariatet er pt. ukendt, men forventes at vare ca. 10 måneder.

Stillingen fordrer brug af dansk i skrift og tale.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Casper Clorius på tlf.: 45854455.Ansøgningsfrist: Søndag d. 21. juni 2020.

Se mere på vores ansøgersite: https://trelleborg.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d76d0f46)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Frederiksdalsvej 355
2800 Kgs. Lyngby
Kontaktperson
 
Tlf:
45854455
Adresse:
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-05-2020
Udløber:
22-06-2020
Kviknummer:
LJA-80337836
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Region Hovedstaden
Hillerød, Nordsjælland