TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hofor A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 28-04-2020

Teknisk designer elev

I HOFOR ser vi vores elever og lærlinge som et inspirerende bidrag til vores hverdag, og vi er åbne for nye idéer og forslag til, hvordan vi kan gøre vores arbejdsprocesser bedre. Vi søger en teknisk designer elev med opstart den 1. september 2020.

Som teknisk designer elev bliver du en del af afdelingen Design & Dokumentation, hvor vi sikrer, at projekterne bliver dokumenteret i rette kvalitet. Vi har ansvaret for, at HOFORs ledningsdata er registreret og vedligeholdt, at anlægsdokumentationen har den rette kvalitet og tilgængelighed, og vi understøtter vores projektafdeling.

Ved hjælp af GIS-systemer har vi overblik over HOFORs omfattende ledningsnet, og vi medvirker til at sikre vores rettigheder som ledningsejere. Vi samarbejder med projektledere, planlæggere og driftsfolk, og det er vores ansvar at stille ledningsoplysninger til rådighed for vores eksterne samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Designe forsyningsledninger.
  • Indhente oplysninger fra andre ledningsejere.
  • Opmåle og ledningsregistrere i vores GIS-systemer.
  • Rette eksisterende tegninger i AutoCad.
  • Deltage i afdelingens øvrige opgaver med at sikre korrekte data i GIS-systemerne.
Du kommer til at arbejde sammen med kolleger, som primært er tekniske designere. Vi sætter pris på sparring og samarbejde, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger, hvor du vil bidrage til afdelingens arbejde med at sikre data og dokumentation af høj kvalitet.

Ud over det fællesskab, du får i din afdeling, vil du også få et fællesskab med HOFORs andre elever og lærlinge. Du bliver en del af HOFORs eksisterende elev- og lærlingenetværk, hvor I mødes til elev- og lærlingefrokoster og temadage med fagligt og socialt indhold. HOFOR har vundet DI Hovedstadens Praktikpladspris 2019 for det fællesskab, vi har skabt for vores elever og lærlinge. Begrundelsen for prisen er bl.a., at vores elever og lærlinge arbejder inden for mange forskellige fagområder, og at det sociale fællesskab skabes på tværs af fagområder.

Faglig stærk og nysgerrig

For at komme i betragtning til elevpladsen, er det det en forudsætning, at du har gennemført dit grundforløb som teknisk designer inden opstart.

Vi forventer, at du er fagligt stærk og har mod på at lære nyt inden for dit fagområde. Du har lyst til at blive en del af en stor arbejdsplads og bliver motiveret af at arbejde sammen med mange forskellige kolleger.

Du er mødestabil, tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt med at løse dem. Det er helt naturligt for dig at udvise engagement og motivation, og du går til opgaverne med en positiv indstilling.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller og solcelleanlæg.

Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet.

Du kan læse mere på hofor.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Christina Seneca Jarni på telefon 2795 4467.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2020.

Ansættelse pr. 1. september 2020.

Ansøgning modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hofor A/S
Ørestads Boulevard 35
2300 København S
Tlf:
27954680
Kontaktperson
 
Tlf:
27954467
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-04-2020
Udløber:
24-05-2020
Kviknummer:
LJA-80174110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Hofor A/S
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed