TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 30-07-2020

Teknisk designer eller Produktionsteknolog til tegne-, konstruktions- og dokumentationsarbejde.

HR-Industries A/S søger en alsidig medarbejder til tegne-, konstruktions- og dokumentationsarbejde i en travl og veletableret produktionsvirksomhed, der udvikler og producerer avancerede maskiner til industrien. Jobbet starter med de nævnte opgaver og for den rette, kan stillingen udvikle sig, så også koordinering, produktionsplanlægning, indkøb og andre opgaver kan komme med i ansvars-porteføljen.

Virksomheden lægger vægt på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø. Der hersker ofte en travl stemning, men ikke for travl til at hjælpe hinanden i hverdagen.

Kort om jobbet:
Du vil med dine opgaver få en central rolle i virksomheden, hvor du bliver en vigtig del af det engagerede team, der arbejder målrettet på at finde de optimale løsninger i ethvert projekt og kontinuerligt arbejder på at forbedre processer og løsninger. 

Den ideelle kandidat har en baggrund som Teknisk Designer eller Produktionsteknolog med et svendebrev i bagagen. Erfaring med Inventor og Navision er en klar fordel. Teknisk indsigt en nødvendighed.

Stillingen er normeret til 37 t/uge, men virksomheden er åben overfor et ønske om færre timer.

Der er tale om en fast stilling med afsæt i et Try- and Hire-forløb 

Personlige kvalifikationer til jobbet:
Du fungerer godt i et team, tager ansvar og kan arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og er villig til at give den en skalle, når det gælder. 

Søg stillingen: 
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 49910
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Tryk første gang på "Ansøger"-knappen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-konsulent Lars på 8642 3540 på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00. Søg.

Søg straks. Vi arbejder allerede nu på at få stillingen besat. Kunden ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt.

Har du tidligere været ansat hos os, eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med et tryk på "Vikarweb"-knappen og bruge dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter kan du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes det ønskede stillingsnummer. Lettere kan det ikke være. Har du ikke et - eller har glemt dit - brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.

Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter eller faste jobs.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8620 Kjellerup
Tlf:
86423540
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse:
8620 Kjellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-07-2020
Udløber:
23-08-2020
Kviknummer:
LJA-80760770
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Viking Life-Saving Equipment
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Stevns Kommune
Stevns, Sydsjælland inkl. Møn