TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg CSP A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-04-2022

Teknisk Designer - energianlæg

Vil du være med til at designe og tegne fremtidens energiløsninger og være med på holdet i en meget innovativ og fremsynet energivirksomhed i Nordjylland?

Aalborg CSP oplever stor ordretilgang, og vi har derfor brug for at udvide holdet af dygtige kollegaer med yderligere en Teknisk designer. Vi har brug for dig, der kan identificere dig med, og har interesse for at omsætte PID til arrangementer, designe, skitsere og tegne avancerede energiløsninger - såvel på skitseplan til brug i salgsafdelingen som efterfølgende på detail-niveau, når ordren er i hus. Du skal have blik og forståelse for at designe vores anlæg ind i omgivelserne således, at der sikres ordentlige forhold i forbindelse med bl.a. sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på at levere en løsning, der giver kunden en gennemtænkt og brugervenlig energiløsning.

Du vil derfor blive en vigtig del af vores projektteam, hvor du bliver involveret tidligt i processen, og vil deltage i projektmøder i hele fasen. 

I videoen her kan du se et eksempel på et af vores energianlæg, der er leveret i Australien. DIN BAGGRUND

Du har nogle års erfaring med at tegne / designe tekniske løsninger og har erfaring med at tegne i 2D og 3D - f.eks. 3D Plant, Inventor og Solid Works, som vi anvender. Praktisk tegneerfaring vægter højt, og har du en håndværksmæssig baggrund, som måske er suppleret med en uddannelse som Produktionsteknolog eller lignende vil det være et yderligere plus, men ikke et krav. 

Du har blik for kvalitet, er struktureret og har en proaktiv og effektiv tilgang til opgaverne og har både lyst og evne til at arbejde i et innovativt miljø, hvor sparring og ideudveksling er et must. Derudover er du udpræget projektorienteret og formår at prioritere din tid samt overholde de til tider stramme deadlines. 

Som person ser du muligheder og er kreativ og kan lide at arbejde i et innovativt og forandringspræget miljø. Du vægter teamarbejde højt og trives i en organisation, hvor vi har plads til og værdsætter forskellighed, men samtidigt også forventer, at vi løfter i flok og byder os til overfor kollegaer. Omgængelighed, fleksibilitet og hjælpsomhed er nøgleord i huset. Vi arbejder i det meste af verden, og har derfor brug for, at du forstår og kan kommunikere på engelsk, når behovet opstår. 

DU TILBYDES
En spændende stilling i en flad og dynamisk organisation, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personligt gennem udfordrende og forskelligartede opgaver. Du vil indgå i et behageligt og kollegialt arbejdsmiljø med kompetente og imødekommende kollegaer. Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer og omfatter bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes er der en rigtig god kantineordning, ligesom vi har en aktiv personale- og kunstforening, som arrangerer spændende events.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Al henvendelse vedr. stilingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail.
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Kontaktperson
 
Adresse:
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-04-2022
Udløber:
02-06-2022
Kviknummer:
LJA-83520954
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed