TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Smemek

|
Vestjylland
|
Indrykket 31-05-2021

Teknisk designer

Er du en af vores to nye tekniske designere, der skal være med til at sikre vores fortsatte kraftige vækst?

Som teknisk designer skaber du 2D- og 3D-tegninger der muliggør kundernes ønsker, og produktionstegninger der sikrer en problemfri og effektiv gang igennem vores produktion. Forventet start efter sommerferien, men vi er åben for tidligere start, hvis det er muligt.

Om dig
Erfaring som tegner og med tegneprogrammet Tekla er en fordel, men ikke et krav. De eneste krav vi sætter, er viljen og lysten til at lære – samt en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du skal samtidig kunne trives på et kontor, hvor dialogen og lysten til at lære fra hinanden er en naturlighed. I denne forbindelse vil du blive en del af en tegnestue med fem tegnere, der dagligt hjælper og udfordrer hinanden. Hvis du kan stå inden for dette, er vi overbeviste om, at du vil blive en succes med resten af holdet.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Madordning
  • Sundheds- og pensionsordning
  • En arbejdsplads præget af kraftig vækst, hvor nye udfordringer og muligheder ofte opstår, og dermed også nye udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder.

Vind i sejlene
De seneste to år har vi oplevet en stor vækst i omsætning såvel som medarbejderstaben, hvor vi er gået fra 25 medarbejdere til 40 medarbejdere. Denne vækst forventer vi fortsætter, hvorfor vi fra sommeren 2022 flytter domicil til nybyggende administrations- og produktionslokaler. Væksten og vores ambitioner kommer dog aldrig på bekostning af vores uhøjtidelige miljø med plads til masser af grin og weekendens (røver)historier. Denne prioritet kommer ligeledes til udtryk igennem vores sociale arrangementer, i form af bl.a. sommerfest, julefrokost og en tur i gokarts.

Om Smemek
Smemek arbejder med bygningsstål, hvor vi blandet andet producerer altaner, trapper, værn, m.m. Vi samarbejder og leverer til private personer og større entreprisesager. Som virksomhed lægger vi også en stor ære i at støtte op omkring tiltag i lokalmiljøet, og herigennem bidrage til vores dejlige område. Se mere på vores hjemmeside https://smemek.dk/, hvor du blandt kan kigge nærmere på Smemek, tidligere opgaver og vores CSR-politik.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Martin Larsen, på telefon +45 4083 9009 eller på mail: ml@smemek.dk

Lyder ovenstående interessant, så send en ansøgning, CV og relevante bilag knappen "Send ansøgning"  hurtigst muligt - ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bf7c8e93)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Smemek
Fiskbækvej 11
6900 Skjern
Kontaktperson
 
Tlf:
40839009
Adresse:
6900 Skjern
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-05-2021
Udløber:
04-07-2021
Kviknummer:
LJA-82182992
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
Thisted, Nordjylland
Gem annonce