TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Pay-Back specialist rekruttering ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 27-10-2021

Teknisk designer

Vil du hos Ellepot være med til at udvikle fremtidens dyrkningssystemer og grønne teknologier i en verdensførende nichevirksomhed? Så har vi her drømmejobbet til dig!

Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer til primært prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder, og virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på 97%. Ellepot A/S beskæftiger ca. 70 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 7.800 m2 produktions- og administrationsfaciliteter.

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot på hjemmesiden: www.ellepot.dk.

Om jobbet

For at styrke virksomhedens fortsatte positive udvikling udvider Ellepot det tekniske team på 10 medarbejdere med endnu en medarbejder. Vi søger en teknisk tegner, der er velbevandret i Inventor og med god forståelse for konstruktion af maskiner. Du vil komme til at arbejde med 3D-tegning, dokumentation, oprettelse af styklister og udarbejdelse af manualer. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er i branchen, og opleve at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Din profil

Du er uddannet teknisk designer, produktionsteknolog eller maskintekniker og har arbejdet med 3D-konstruktion af maskiner. Udover at være specialist evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger.

Du trives med en hverdag, hvor hovedparten af tiden bruges på tegning i Inventor. I perioder vil der være mere praktiske opgaver såsom oprettelse af styklister, udarbejdelse af manualer og andet ad hoc-arbejde.

Vi forventer, at du

  • har solid erfaring med 3D-konstruktion af maskiner - gerne i Inventor
  • arbejder målrettet og struktureret, således at deadlines overholdes
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
  • har erfaring med udarbejdelse af tegninger, manualer, dokumentation og styklister - gerne i Navision
  • taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau.

Du tilbydes

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling og gør verden lidt grønnere. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i et dynamisk team med dygtige og kompetente kollegaer.

Løn forhandles efter kvalifikationer - herunder personalegoder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Nørregade 10
6715 Esbjerg N
Tlf:
50424493
Kontaktperson
 
Tlf:
40713213
Adresse:
6715 Esbjerg N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-10-2021
Udløber:
27-11-2021
Kviknummer:
LJA-82875052
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
RIIS Retail A/S
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce