TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skelmose ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 28-09-2021

Teknisk designer søges til Esbjerg

Vil du spille en nøglerolle i en højteknologisk udvikling, der vil revolutionere trawlerfiskeriet og løfte erhvervet ind i en betydelig mere klimavenlig, havmiljøvenlig og omkostningseffektiv fremtid?

Og har du ambitioner om at tage ansvar for opbygningen af et nyt funktionsområde i en højteknologisk og innovativ virksomhed i kraftig vækst? Så er du måske MLD Trawl Steering System’s nye tekniske designer.

MLD har udviklet et revolutionerende trawlstyringssystem, der er klar til markedet og interessen blandt kunderne er meget stor. MLD går derfor ind i næste fase, hvor produktion, levering og indkøring af systemet ude hos kunderne kommer i centrum.

Stillingen såvel som funktionen er nyoprettet med reference til Manager Mechanical Engineering og i et tæt samarbejde med ledelsen og dine kolleger.

Ansvar og jobprofil

  • Tegning/modellering i 3D - SolidWorks
  • Udarbejde produktionstegninger
  • Udarbejde dokumentationsmateriale
  • Oprette stamdata og styklister
  • Oprette reservedelslister
  • Oprette PO/indkøbsordrer, samt opfølgning på disse
  • Sparring med det tekniske team

Personprofil

Du er erfaren konstruktør og tekniker inden for udarbejdelse af produktionstegninger og dokumentation. Du har et godt IT-kendskab og gode kommunikationsevner på engelsk.

Som person er du struktureret og analytisk. Du er omhyggelig, arbejder systematisk, er resultatorienteret og god til at få afsluttet dine opgaver. Du trives i en uforudsigelig hverdag, hvor opgaverne kommer ad hoc, og du kan håndtere mange opgaver på én gang uden at miste overblikket. Desuden er du serviceminded, forstår vigtigheden af at overholde deadlines og er en positiv person med godt humør og en fleksibel tilgang til arbejdet.

MLD tilbyder

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter internet, mobil, pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning / yderligere oplysninger

Hvis du sammen med MLD ApS vil være med til at gøre en forskel på det grønne område samt realisere et ambitiøst vækstmål og kan se dig selv som MLD’s nye tekniske designer, kan du kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose for videre informationer på tlf. 4084 0133.

Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om MLD Trawl Steering System

MLD Trawl Steering System har udviklet et revolutionerende trawlstyringssystem, der vil løfte det globale trawlfiskeri ind i fremtiden. Systemet er færdigudviklet, de første systemer er leveret og sat i drift og resultaterne er lovende. Systemet er inspireret af den aerodynamiske udvikling indenfor luftfartsindustrien og sikrer gennem digitalisering den optimale styring af trawlet med henblik på reduceret vandmodstand, optimal åbning og perfekt positionering af trawlet, samt markante brændstofbesparelser.

MLD er en teknologivirksomhed, som vil revolutionere trawlfiskeriet globalt i en mere grøn og bæredygtig retning i de kommende år. MLD-teknologien er baseret på 3 patenter, som giver de fjernstyrede trawlskovle (robotter) en uhørt fleksibilitet. MLD giver trawlerne fuld kontrol over deres trawl under fiskeriet og dermed mulighed for at opnå signifikante brændstofbesparelser og effektivisering samt skåner havbunden, idet de fjernstyrede trawlskovle ikke har bundkontakt og dermed ikke ødelægger havbunden.

MLD har fra starten i 2015 udviklet teknologien fra idé over prototyper til den første generation af kommercielle produkter, som der gennem de seneste måneder er modtaget adskillige ordrer på. Teknologien har et stort potentiale, og MLD har indgået et samarbejde med DTU Aqua, som skal dokumentere fordelene ved at styre og kontrollere trawlskovle over havbunden. Dette projekt er støttet af Miljøministeriets GUDP-midler med 4.5 mio. kr. Det er forventningen, at styrbare trawlskovle vil være et krav om få år og udviklingen af løsninger vil blive mere og mere kompleks.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Thyrasvej 12
6862 Tistrup
Kontaktperson
 
Tlf:
40840133
Adresse:
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2021
Udløber:
23-11-2021
Kviknummer:
LJA-82728685
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Varde, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Varde, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Favrskov, Østjylland
Skelmose ApS
Assens, Fyn
Beliggenhed