TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederiksberg Forsyning A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-01-2022

Teknisk designer søges til Frederiksberg Forsyning

Forretningsbeslutninger vil i stigende grad blive drevet af digitale data, og derfor er GIS et område, hvor vi forventer store fremskridt de kommende år. – vil du være med til den udvikling?

Frederiksberg Forsyning er et moderne innovativt forsyningsselskab. Vi arbejder bl.a. med grønne løsninger og skybrudssikring og har årligt en større række anlægsprojekter inden for vand, fjernvarme, kloak, fjernkøl og gas.

Vi er i gang med at bygge en solid digital infrastruktur oven på den fysiske struktur af ledninger og anlæg, som gør, at vi kan styre forsyningen på en smartere måde. Her kommer du ind i billedet. 
 
Frederiksberg forsyning søger en kvalitetsbevidst teknisk designer til vores GIS-afdeling, hvor du kommer til at arbejde sammen med 5 andre dygtige kollegaer.
GIS-afdelingen står for at øge omfanget af og vedligeholde vores digitale kort, og dermed fastholde det høje niveau af digitaliserede data. GIS-afdelingen deltager og bidrager aktivt til forsyningens projekter fra start til slut.
Som vores nye tekniske designer indgår du i et tæt, ligeværdigt samarbejde med de andre deltagere i projekterne. Din hovedopgave bliver at sikre, at det bedst mulige datagrundlag er til stede, så vi kan tage de rigtige beslutninger om de enkelte forsyningsarter.
 
Dine opgaver
Som teknisk designer får du ansvar for ledningsregistrering, kvalitetssikring af data, opmåling og afsætning samt projekttegninger. Du kommer til at indgå i et stærkt team, hvor alle bidrager proaktivt og positivt til udviklingen af afdelingen. Dine primære arbejdsopgaver er
 • at udarbejde projekttegninger i CAD i tæt samarbejde med projektlederne i forbindelse med fx. anlægsprojekter og driftsopgaver
 • at udføre løbende kvalitetssikring af data, samt stå for større kvalitetssikringsopgaver
 • at analysere og forstå data, samt præsentere data for projektledere m. fl
 • at opmåle og afsætte i marken og derefter registrere data i vores GIS-system
 • at bidrage til at udvikle registreringsvejledninger
 • at deltage i at effektivisere processerne via øget brug af data og systemer.
 
Om dig
Du er teknisk designer eller har erfaring fra en tilsvarende stilling, gerne i forsynings- eller anlægsbranchen. Du er erfaren bruger af GIS - vi bruger G/Technology - og du er god til at sætte dig ind i nye it-systemer. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab og erfaring med QGIS, CAD-programmet Microstation, og landmålingsinstrumenter fra Lecia.
Det er en forudsætning, at du har kørekort til bil. Som person lægger vi vægt på, at du
 • er systematisk og struktureret
 • er detalje orienteret og kvalitetsbevidst
 • har evnen til at gennemføre projekter i tæt samarbejde med dine kolleger
 • har gode kommunikative evne, både mundtligt og skriftligt
 • er nysgerrig, udadvendt og bidrager med godt humør
 • har mod på at udvikle og forbedre processer i GIS.
 
Vi tilbyder
 • et alsidigt job med udstrakt delegering af ansvar og selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet
 • et spændende job i en branche i udvikling
 • gode muligheder for at præge dokumentation af forsyningsområderne
 • gode muligheder for personlig udvikling.
 
Din ansøgning
Send din ansøgning og dit CV online senest den 13. februar 2022. Vi holder løbende samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder af GIS-afdelingen Camilla Grundtvig Lindrum
 på tlf. 30 76 63 44.
Du kan læse vores privatlivspolitik for ansøgere på vores hjemmeside: www.frb-forsyning.dk/persondata
 

Frederiksberg Forsyning sikrer Frederiksberg stabil og sikker adgang til klimavenlig vand og energi af høj kvalitet ved at levere gas, vand, fjernkøling og -varme, producere vindenergi og bortlede regn- og spildevand.

Forsyningen bidrager aktivt til arbejdet for byens klimasikring og bæredygtige udvikling. Den grønne omstilling og FN’s Verdensmål står højt på den strategiske dagsorden. Målsætningen er at blive en CO2-neutral forsyning inden 2030, og samtidig sikre livskvalitet og bæredygtighed i kundernes dagligdag via kundeservice og rådgivning til mere bæredygtigt forbrug af vand og energi.

Frederiksberg Forsyning A/S er en del af Frederiksberg Kommunes energikoncern. Forsyningen har ca. 155 ansatte og en nettoomsætning på godt 600 millioner kroner årligt. Frederiksberg Forsyning A/S ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion og etnisk baggrund til at søge. Du kan læse mere om Frederiksberg Forsyning A/S på www.frb-forsyning.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Forsyning A/S
Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg
Kontaktperson
 
Adresse:
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2022
Udløber:
13-02-2022
Kviknummer:
LJA-83226219
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed