TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skelmose ApS

|
Midtjylland
|
Indrykket 18-11-2020

Teknisk designer søges til KP Robotics A/S

Trives du med at nørde med detaljen og kan du sikre at alting er velovervejet, dokumenteret og On-Time? Har du flair for teknik og robotter, og vil du udfordres fagligt af krævende internationale kunder, der løbende øger automationsgraden og anvendelsen af robotter i produktionen?

KP Robotics A/S i Ikast søger en teknisk designer med håndværksmæssig baggrund, der selvstændigt kan varetage den tekniske dokumentation, færdiggøre produktionsgrundlag, udarbejde styklister brugermanualer og reservedelsoversigter samt løbende forestå opdateringen af tegnings- og produktionsgrundlaget hos en moderne robotintegrator og maskinbygger til primært fødevareindustrien. En ny succesfuld vækststrategi giver mange nye kunder og ekstra travlhed.

Daglige opgaver

  • Oprettelse af stamdata, styklister og reservedelsoversigter
  • Udarbejdelse af betjeningsvejledninger
  • Oprettelse af produktionsgrundlag
  • Tegningsdokumentation af mindre rettelser i produktionsgrundlaget
  • CE-mærkning og risikovurdering
  • Indgå i relevante projektteams

Personprofil

Du er uddannet teknisk designer eller teknisk assistent, gerne med en håndværksmæssig baggrund, med erfaring fra maskinkonstruktion.

Du har flair for mekanik og automationen, og du er grundig og struktureret i din arbejdsfacon og går aldrig på kompromis med dokumentationsstandarder.

Du trives med udfordrende og ambitiøse løsninger, hvor dit overblik sikrer funktionalitet og effektivitet, mens din sans for detaljer og struktur sikrer et optimalt resultat.

Du er proaktiv, energisk og resultatorienteret og befinder dig godt i en mindre virksomhed, hvor du selv har stor indflydelse på arbejdsopgaver og planlægning.

Du arbejder helt ubesværet med Adobe DC (Acrobat Pro/InDesign/Photoshop), AutoDesk Inventor 3D, Navision, Office-pakken og skriftligt engelsk.

Virksomheden tilbyder

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon og internetopkobling.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden

KP Robotics A/S er en del af Ferrum Group A/S, der med etableringen af KP Robotics A/S cementerer sin position som industriens full-service partner. KP Robotics A/S er allerede ved sin etablering et veletableret robot- og automationshus med stærke kompetencer og en stor portefølje af kendte virksomheder blandt kunderne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Limfjordsvej 4
6715 Esbjerg N
Kontaktperson
 
Tlf:
21445007
Adresse:
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2020
Udløber:
13-01-2021
Kviknummer:
LJA-81399816
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed