TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 14-07-2021

Teknisk designer / teknisk tegner - barselsvikariat til optegning af kommunens ejendomsportefølje mm.

Om jobbet: Vi søger en kollega til et barselsvikariat til optegning af kommunens ejendomsportefølje mm.

Vi søger en erfaren kollega til opdatering af tegningsdata over kommunens ejendomsportefølje mm. Opgaven kræver energi, initiativ og ikke mindst de rigtige kompetencer.

Du bliver ansat i afdelingen Ejendomme i Teknik og Miljø, som er kommunens fælles ejendomsadministration for vedligeholdelse og genopretning af bygninger og ejendomme for alle magistratsafdelinger. Herudover består afdelingen af IKT, Store Projekter, Energiledelse og Aa+, som er tætte samarbejds- og sparringspartnere i hverdagen.

Vi arbejder i teams, hvert med forskelligt fagligt ansvar for eksempelvis skoler og institutioner, idrætshaller, svømmehaller, klubhuse, kulturbygninger og biblioteker, lokalcentre, administrationsbygninger og boliger mm. Opgaven med teknisk tegning vil udøves på tværs af disse segmenter.

Vi tilbyder et job, hvor du vil få en bred kontaktflade i hele organisationen, og hvor du vil få personlige og faglige udviklingsmuligheder. I tilgift tilbyder vi et uformelt og humørfyldt arbejdsmiljø på BLIXENs i Brabrand, samt et stærkt fagligt miljø med rum for sparring og erfaringsudveksling. Du skal være en kompetent medspiller i udførelse af Ejendommes blandede opgaveportefølje, se løsninger frem for problemer og agere proaktivt, selv når mange stiller krav til dig.

Det vil være en fordel med byggefaglig baggrund og med faglig styrke inden for drift, udførelse af vedligehold og genopretningsopgaver samt bygningssyn.

Dine arbejdsopgaver: 

Dit arbejde vil overordnet bestå i at have digitalt overblik, viden og engagement. Med ansvar for teknisk tegning mm. vil dine arbejdsopgaver blandet andet være at:

 • Opdatere tegninger af kommunens bygningsportefølje.
 • Opdatere stamdata i vores FM-system.
 • Opdatere ejendomsdata og indberetning til BBR.
 • Medvirke til at oprette struktur for f.eks. serviceaftaler for de tekniske installationer i vores FM- system eller på at andet digitalt medie.
 • Optegne bygninger/boliger med henblik på plantegninger og materiale udtræk.
 • Bistå projektledere ved udbud af byggeopgaver.

Din profil: 
Du er uddannet teknisk designer, teknisk tegner, teknisk assistent, byggetekniker eller bygningskonstruktør og er erfaren bruger af Revit, AutoCAD m.fl. Du har desuden god erfaring med CCS-koder, samt BMS og BIPS.

Vi lægger blandt andet vægt på, at:

 • Du har interesse i at arbejde med det det digitale bygningsområde.
 • Du kan håndtere en kompleks hverdag med mange sideløbende opgaver.
 • Du agerer selvstændigt, respektfuld og pligtopfyldende.
 • Du har vilje og lyst til at tage ansvar.
 • Du har analytiske evner, der gør dig i stand til at skabe et overblik,
 • Du kan arbejde struktureret og resultatorienteret i en foranderlig hverdag med konstant udvikling.
 • Du har gode samarbejdsevner og er god til at indgå i relation med dine omgivelser.
 • Du skal være en nysgerrig og kompetent medspiller og se løsninger frem for problemer.
 • Du har flair for formidling, herunder skriftligt og mundtligt.
 • Ord som faglighed og helhedsorienteret er ord, der passer rigtig godt på dig.
Derfor skal du vælge os:Aarhus Kommune har gennem en række år arbejdet målrettet med at udvikle ejendomsområdet. Der er fokuseret på digitalisering, professionalisering, bæredygtighed og CO2 reduktioner. Energirenoveringer og datastyret energiledelse har givet resultater, som man på nationale plan ofte referer til som det gode eksempel. Pt. lægges sidste hånd på en ny og ambitiøs Klimaplan 2021-2024 med fokus på øget bæredygtighed og reduktion af CO2 udledningen. Kommunens byggeaktivitet og drift af bygninger og arealer er et væsentligt element heri, og afdelingen får en væsentlig rolle ift. at sikre de fremtidige gevinster.
 
Vi tilbyder dig mulighed for en innovativ hverdag i et stærkt fagligt miljø med plads til sparring og udvikling. Du får mulighed for at præge metode og struktur i forhold til dit ansvarsområde og være en del af en fantastisk afdeling.
Vi lægger vægt på en arbejdsplads præget af energi, fremdrift, samarbejde og arbejdsglæde.

Du kan få dig et overblik over de opgaver som Ejendomme udfører, samt den helhed, som du vil indgå i, ved at se denne lille film: https://www.youtube.com/watch?v=ciQl7SyZVAM

Teknik og Miljø varetager en bred vifte af spændende opgaver. Du kan få et indtryk af opgaverne her: www.aarhus.dk/om-kommunen/teknik-og-miljoe
 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Der tilbydes flekstids-ordning.

Kørekort til bil er et krav, og det vil være en fordel, at du kan stille egen bil til rådighed.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Poul Saaby på telefon 4185 7888.

Ansøgning:Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist er fredag den 13. august 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og 34.

 1. samtale forventes afholdt tirsdag den 17. august 2021.
 2. samtale forventes afholdt mandag den 23. august 2021.

Forventet ansættelse den 1. oktober eller snarest muligt.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Tlf:
41857888
Kontaktperson
 
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2021
Udløber:
13-08-2021
Kviknummer:
LJA-82391054
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event,
Industri, retail og tekstil
Beliggenhed