TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Sjælland

|
Midtsjælland
|
Indrykket 22-06-2022

Teknisk Designer til Driftsafdelingen, teknisk afsnit på Sjællands Universitetshospital i Køge

Om afsnittet

Teknisk Afsnit på Sjællands Universitetshospital Køge varetager drift- og vedligehold af bygninger, energiforsyninger og tekniske installationer. Som en del af Teknisk Afsnit vil du få mulighed for at være med i den fortsatte udvikling af Sjællands Universitetshospital som i de kommende år vokser fra 65.000 m2 til 195.000 m2 hospital.
Mange arbejdsopgaver vil ændre karakter i takt med at de nye bygninger ibrugtages, og ny teknologi erstatter hidtidige arbejdsopgaver.
Vi lægger stor vægt på at omgås hinanden på en udadvendt, hjælpsom og humoristisk facon. De seneste år har vi arbejdet med kulturmål som tillid, ejerskab, samarbejde og åbenhed, og vi forventer at du deltager aktivt i det fortsatte arbejde med udviklingen af afdelingen.Du får 30 søde kollegaer, med hver deres uddannelse indenfor administration, bygge og anlæg.

Om jobbet

Dine ansvarsområder vil bl.a. være ventilation, vand og varme, LER, men der kan også forekomme administrative opgaver så som telefonpasning, udlevering af nøgler og håndværkerkort. Vi lægger vægt på uddelegering af ansvar, og hvor din indsats og dine kompetence er et vigtigt bidrag for hospitalets drift.

Om dig

Du har meget gerne erfaring tegningsopgaver i en driftsorganisation, herunder REVIT, AutoCAD og vedligeholdelse af arkiver. Vi søger dig som har lyst til at have en stor kontaktflade til kolleger i driftsafdelingen, projektmedarbejdere og samtidig har et stort servicegen idet du også vil skulle gøre en forskel for vores kolleger på hospitalet.

Vi forestiller os,
at du er uddannet Teknisk Designer.
at du er god til Revit og Autocad 2D
at du har kendskab til Dalux
at du er mødestabil og tager ansvar.
at det er naturligt for dig at arbejde målrettet og systematisk
og at du er engageret.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Kystvejen 112A
4400 Kalundborg
Tlf:
40352757
Kontaktperson
 
Tlf:
30576133
Adresse:
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83748496
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed