TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herning Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 22-05-2021

Teknisk designer til Teknik og Miljø - Drift og Service

Teknik og Miljø - Drift og Service søger en teknisk designer pr. medio august 2021. Stillingen er på 37 timer ugentligt med arbejdsplads på Hammershusvej 7, Herning.

Om os
Drift og Service er en virksomhed med cirka 300 medarbejder og en omsætning på 150 millioner. Det omfatter vej, park, rengøring og kantinedrift.
Du vil blive en del af staben i Drift og Service, som aktuelt udgør 13 medarbejdere, der referer til stabslederen. Du vil tillige få kontakt til vores myndighedsafdelinger; primært Vej, Trafik og Byggemodning samt Natur og Grønne Områder.

Drift og Service arbejder helhedsorienteret med driftsplanlægning, udbud og udførsel af kerneopgaver inden for teknik og miljøområdet.

Vores kerneopgaver er rengøring på skoler, institutioner og øvrige kommunale ejendomme, kantinedrift, parkdrift, idrætsanlæg, naturpleje, naturdrift, legepladser og sikkerhed, grønne områder ved skoler, vintertjeneste, belægninger, fortove, asfaltarbejder, vejdrift, vedligeholdelse af eksisterende veje, vejmandstilsyn samt udbud af kerneopgaver med afsæt i en strategisk vurdering.

Vores vigtigste formål er at medvirke til at Herning Kommune fortsat er en velfungerende kommune. Drift og Service løser opgaver i et samarbejde med andre offentlige myndigheder og private aktører med det formål at skabe mest mulig værdi inden for de tekniske, økonomiske, miljømæssige og socialt givne rammer.

Drift og Service påtager sig som arbejdsplads et samfundsansvar. Vores personalepolitik bygger på social ansvarlighed, og i den daglige drift tænker vi hele tiden på at skåne miljøet.

Jobbet består i

 • GIS-udvikling
 • opdatering af alt kortmateriale inden for vej- og parkområdet
 • at være tovholder på faglige kvalitetsmålinger jævnfør kvalitetsmaterialet på vej- og parkområdet
 • at sikre at Driftsweb og Giv et praj er opdateret, særligt alt kortmateriale
 • at hjælpe med tilbagemelding til borgerne, cirka 4.300 henvendelser om året
 • at hjælpe med udbud af driftsopgaver på vej- og parkområdet
 • øvrige udviklingsopgaver samt hjælp i administrationen.

Som teknisk designer i staben får du mulighed for at udvikle vores kortmateriale og præge vores GIS-udvikling. Du kommer til at være tovholder på faglige kvalitetsmålinger, udviklingsprojekter og driftsoptimering på såvel egenproduktion som eventuelle udbudte driftsopgaver. Du bliver en central del af håndteringen af ”Giv et praj”- løsningen, hvor telefonbetjening med borgerhenvendelser vil være en del af opgaveporteføljen.

Vi forventer, at du
 • har en uddannelsesbaggrund som teknisk designer eller har en anden relevant uddannelse/erfaring på samme niveau
 • har fagligt kendskab til kvalitetsbeskrivelser og digitalt kortmateriale
 • har gode IT-kundskaber
 • har god ordenssans og er vedholdende med en positiv indstilling til opgaverne
 • er effektiv, fleksibel og dygtig til at strukturere din arbejdsdag
 • har overblik og er igangsætter
 • kan indgå i samarbejdsrelationer på tværs af virksomheden og den øvrige forvaltning
 • ser løsninger frem for begrænsninger
 • er god til at kommunikere.

Vi tilbyder
Hos os får du et spændende job med mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi arbejder sammen som et team, hvor omgangstonen er fri og uhøjtidelig. Hverdagen er fleksibel og dynamisk, og der er en stor grad af frihed under ansvar. Vi er ambitiøse og nysgerrige - så det må du også gerne være.

Kan du se dig selv i jobbet som teknisk designer, og har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende og udviklende virksomhed, der sætter medarbejderne i fokus? Så er du måske den nye medarbejder, vi står og mangler!

Vil du vide mere?
Har du uddybende spørgsmål til ovennævnte stilling/profil, kan du rette henvendelse til stabsleder Anders Faber Nielsen på telefon 20 67 42 07 eller driftsplanlægger Morten Lange på telefon 22 63 29 57.

Du kan også se og høre mere om hvad Drift og Service er for en arbejdsplads i følgende video.

Ansøgningsfristen
13. juni 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25.
Tiltrædelse medio august 2021. Løn og ansættelse i henhold til relevant overenskomst og herunder ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Hammershusvej 7
7400 Herning
Tlf:
96 28 28 28
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-05-2021
Udløber:
13-06-2021
Kviknummer:
LJA-82145451
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland