TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energi Fyn

|
Fyn
|
Indrykket 19-01-2022

Teknisk designer til Vores Elnet

Vil du være med til at understøtte den grønne omstilling og samtidig fastholde den høje elforsyningssikkerhed på Fyn? Har du lyst til arbejde med projektmateriale til el-tekniske opgaver? Er du uddannet teknisk designer og brænder for at levere en god service og kvalitet? Så er du måske vores nye kollega

Energi Fyn er Fyns største energiselskab og vi sikrer elforsyningen til 210.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi er en del af Energisektoren, som er under stor forandring. Hastig teknologiudvikling, elektrificering, digitalisering og et stort politisk fokus på klimavenlige energiløsninger har sat skub i en massiv omstilling som for alvor er begyndt at slå igennem i vores forsyningsområde.

Vi søger en teknisk designer som skal understøtte projektafdelingens planlægnings- og projekteringsopgaver i forbindelse med omstillingens krav til distributionsnettets udbygning og renovering. Med reference til projektchefen bliver du en del af det tekniske dokumentationsteam, hvor fem tekniske designere har ansvaret for at udarbejde projektledernes materiale før, under og efter projekternes gennemførelse indenfor 0,4 - 10 og 60 kV projekter. Teamet tegner i vores GIS system NetBas samt udarbejder projektmateriale og opdaterer projektmapper. Du indtræder i en stilling, der både stiller krav til dine praktiske færdigheder i forbindelse med opmålinger og efterfølgende dine teoretiske kompetencer, når du skal opdatere og kvalitetssikre den tekniske dokumentation.

Overblik og struktur

Du er uddannet teknisk designer og har erfaring med teknisk dokumentation og el-datahåndtering. Dine IT-kompetencer er skarpe og din tilgang til opgaverne er digital. Da der er tale om en central Backoffice funktion, er det vigtigt at du ansvarsbevidst leverer kvalitet og service. Du har lyst til at udvikle dig som teknisk designer i et moderne energiselskab, hvor elnettet er en kombination af ældre og topmoderne el-anlæg af mange forskellige typer. Det er naturligt for dig at tage ejerskab og ansvar for at nå i mål.

Som person er du selvstændig, struktureret og har et super godt overblik. Du behersker opgaveprioritering til fingerspidserne og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du er en dygtig kommunikator og relations skaber og du er kendetegnet ved at værdsætte en god konstruktiv dialog og et ærligt samarbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med systemerne NetBas, ArcGIS, PC Schematics og/eller AutoCad.

Plads til nysgerrighed

Som vores nye tekniske designer kommer du til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger. Vi bidrager i fællesskab til at sikre, at data og dokumentation bliver leveret til projektet i rette tid og kvalitet. Sammen er vi vedholdne og nysgerrige og har rig mulighed for at specialisere og udvikle os både inden for faget og i relation til digitalisering.

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og en afdeling på i alt 16 kompetente kollegaer, der i fællesskab har ansvaret for udbygning og vedligeholdelse af elnettet.

Din succes bygger på, at du i løbet af det første halve år kan løse opgaverne selvstændigt og har indsigt i hvad et elnet er. Vi forventer også, at du har kendskab til vores interne tekniske håndbog for dokumentation, er fortrolig med brugen af GPS-indmålinger og systemerne NetBas, PC Schematics, Caddy, AutoCAD samt kan anvende vores projektmodel og entrepriseportal.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde samt den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en teknisk designer, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Energi Fyn
Sanderumvej 16
5250 Odense SV
Kontaktperson
 
Tlf:
63172656
Adresse:
5250 Odense SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-01-2022
Udløber:
23-02-2022
Kviknummer:
LJA-83251106
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed