TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Geopartner Landinspektører A/S Gladsaxevej 356

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 16-09-2021

Teknisk designer/assistent - Nykøbing Falster

Kan du bevare overblikket, mens du arbejder omhyggeligt med detaljer, og har du lyst til en dynamisk hverdag som en del af en landsdækkende landinspektørvirksomhed? Vi søger en teknisk designer/assistent til at håndtere sagsbehandling med stor diversitet i opgaverne på vores kontor i Nykøbing Falster. Om jobbet Som teknisk designer/assistent på vores kontor i Nykøbing Falster får du ansvar for sagsbehandling i relation til den generelle landinspektørpraksis, hvor dit bidrag er af afgørende betydning for at kontoret kan fungere og levere et godt slutprodukt til kunden. Din dagligdag vil derfor byde på udarbejdelse af forskellige tekniske dokumenter, samt mange forskelligartede administrative og kommunikative opgaver.

Din dagligdag kan bl.a. byde på:

 • Oprettelse af sager med indhentning af diverse bilag til støtte for opmålinger og afsætninger
 • Udarbejdelse og ekspedition af matrikulære sager med måleblad, ajourføring af matrikelkort, myndighedshøringer m.m.
 • Udarbejdelse og ekspedition af ejerlejlighedssager og skøder
 • Oprettelse af bygningsblade
 • Udarbejdelse og tinglysning af deklarationer
 • Arbejde med jordfordeling
 • Håndtere dialogen med både interne kolleger og eksterne samarbejdspartnere
 • Sikre opfølgning og fremdrift i igangværende sager
 • Indlæsning og udtræk af landmålingsdata samt øvrig administration i GIS-systemet
 • At hjælpe dine kolleger med udarbejdelse af kortmateriale i bred forstand
 • Udarbejdelse af forskellige dataanalyser i form af udtræk, som du visualiserer i tal og kort
Vi tilbyder en spændende hverdag med forskelligartede og udfordrende opgaver i et uformelt miljø, hvor faglig stolthed, fællesskab og arbejdsglæde fylder meget. Du får et tæt samarbejde med kolleger både på kontoret og på tværs af landet, hvorved dine kompetencer virkelig kommer i spil. Vi sætter stor pris på medarbejdere, som både kan og vil – selvstændigt og i samarbejde med deres dedikerede kolleger. Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer om ugen.

Om dig Du er uddannet teknisk designer/assistent, som gerne har erfaring fra landinspektør- eller rådgivningsbranchen. Du formår at have det forkromede overblik, samtidig med at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst med en forståelse for, at detaljen kan være afgørende for det samlede indtryk overfor kunden. Du kan arbejde effektivt både selvstændigt og sammen med andre, både i nærmiljøet på kontoret og over distancen med kolleger i hele landet.

Derudover er det en fordel, hvis du har:

 • Kendskab og gerne erfaring til online værktøjer (offentlige systemer, MIA, Tinglysning)
 • Erfaring med CAD-arbejde (vi arbejder i Bentley Map)
 • Erfaring med digital sagsbehandling
Som person er du desuden engageret, positiv og så har du evnen og lysten til at lære nyt og udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Bliv en del af Geopartner Geopartner har 240 medarbejdere fordelt på 23 kontorer. På Nykøbing Falster-kontoret bliver du en del af et fagligt miljø og et team på 5 kollegaer, som har travlt med spændende projekter, og som hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde, også på tværs af kontorer. Vores dygtige kollegaer skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin. Hele virksomheden mødes to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Næsten alle medarbejdere er medlem af vores personaleforeningen, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål, er velkommen til at kontakte områdechef Sjælland, Martin Grundtvig på tlf. 22104242. Vi holder løbende samtaler.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Gladsaxevej 356
Vestensborg Allé 2
4800 Nykøbing F
Tlf:
22104242
Kontaktperson
 
Tlf:
22104242
Adresse:
4800 Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Udløber:
31-10-2021
Kviknummer:
LJA-82671538
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
FLC Tunnel Group North I/S
Lolland, Lolland & Falster
Gem annonce