TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Thisted

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-07-2021

Teknisk designer/byggetekniker søges til tegnestuen i betonelementafdelingen i Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/SOm stillingen

Du vil indgå i et team af sælgere, projektledere og produktionsledelse. Du vil være i kontakt med vores kunders arkitekter og ingeniører samt underleverandører, hvor du i samarbejde med dem skal skabe den bedst mulige løsning for kunden.

Dine arbejdsopgaver indbefatter:

  • Udarbejdelse af plantegninger, opstalter, produktionstegninger, styklister mv. i AutoCAD/Impact
  • Kontakt til kundens arkitekter og ingeniører
  • Rådgivning af sælgere og projektledere i projektfasen omkring elementinddeling, samlingsdetaljer og lign.
Der er pt. 12 ansat på tegnestuen under vores projetkteringsleder. Alle arbejder i tæt samarbejde med salgs- og produktionsafdelingerne.


Kvalifikationer

Du har en uddannelse som teknisk designer, byggetekniker eller tilsvarende. Du har erfaring med at lave 2D og 3D produktioner i AutoCAD. Erfaring med Impact vil være en fordel. Du har flair for IT.

Som person er du kvalitetsbevidst og har lyst til at arbejde selvstændigt. Du fungerer også godt i samarbejde med andre, og du er indstillet på at hjælpe kollegaer, når det kniber. Dertil er du god til at koordinere og kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Du omhyggelig og struktureret i din tilgang til opgaver, og du er ansvarsbevidst og kan træffe selvstændige beslutninger baseret på din faglighed. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, og det er vigtigt, at du kan prioritere og skabe overblik over opgaver.


Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik tilbyder

En spændende stilling med gode og frie arbejdsforhold i en alsidig og fremadrettet virksomhed, som du kan være med til at præge. Der er fokus på opgaveløsning og medarbejderudvikling. Atmosfæren og tonen er imødekommende og uformel, der er et godt arbejdsmiljø, og der samarbejdes på tværs af virksomheden. Dine kollegaer og din leder vil give dig en god sparring.

Løn efter kvalifikationer.Ansøgning og kontakt

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og skulle du have nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Du søger stillingen ved at uploade dit CV og ansøgning via Søg stillingen nedenfor.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.Om Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (herefter TCT), været leverandør til dansk byggeri. Vi leverer betonelementer til bolig- og industribyggeri. Desuden er vi totalleverandør inden for landbruget med alt fra elementer, svine- og kvægspalter til specialløsninger i form af gulve til indretning af stalde.

Vores entreprenørafdeling er totalleverandør indenfor alt i EURO-rør, afløbssystemer, belægnings sten, blokke, færdigbeton og mørtel mv. Vores entreprenørsalg fokuserer primært på salg til Nord- og Vestjylland.

Vi sætter en ære i at være tæt på vores kunder i alt hvad vi foretager os. Kunden skal opleve virksomheden som en professionel og engageret samarbejdspartner. Vi forventer, at alle medarbejdere gennem deres arbejde i virksomheden, lever op til dette.

For at kunne leve op til kundernes efterspørgsel og forventninger, har TCT gennemgået flere store udvidelser. Virksomheden råder i dag over 20.000 m2 under tag og lagerplads på 250.000 m2 på Stevnsvej i Thisted. Dertil kommer afdelingen i Fjerritslev, hvor vi producerer fliser og rør. I 2005 tilkøbte virksomheden Nykøbing Flise- og Mørtelfabrik A/S som i dag er en afdeling under TCT. Her produceres fliser og mørtel.

Medarbejderstaben i virksomheden anløber foråret 2020 ca. 220 medarbejdere fordelt på alle afdelinger.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Thisted
Tilstedvej 73
7700 Thisted
Tlf:
30851294
Fax:
96181751
Kontaktperson
 
Tlf:
30851294
Adresse:
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-07-2021
Udløber:
23-08-2021
Kviknummer:
LJA-82437946
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event,
Industri, retail og tekstil
Beliggenhed