TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Vestjylland
|
Indrykket 07-12-2020

Teknisk Designer/Bygningskonstruktør VVS - AFRY Byggeri - Herning

Er du teknisk designer eller bygningskonstruktør og har du erfaring med områder som Food & Beverage, Life Science og industri projekter? Har du mod på at udvikle dig yderligere og tage ansvaret for komplicerede opgaver fra start til slut? Og brænder du for optegning, udvikling, modellering og koordinering af komplekse 3D VVS- og ventilationsmodeller i alle typer af byggerier

”Denne type job er specielt spændende, fordi de løsninger vi arbejder med, er komplekse udfordrende og lærerige. Opgaverne løses ofte i et tætsamspil med kunderne i en foranderlig hverdag - og du kommer til at indgå i et dedikeret team som brænder for at lave løsninger og installationer” fortæller Michael Boye, Afdelingschef VVS.

Velkommen til AFRY

Hos AFRY Byggeri vil du få +200 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY i Danmark ca. 600 medarbejdere fordelt på kontoret i hele landet. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være. Vi er tidligere kendt som Midtconsult, men er i dag en del af AFRY-koncernen med omkring 17.000 medarbejdere i hele verden.

Sæt dine kompetencer i spil

Du bliver en del af vores VVS-afdeling, hvor vi er 35 kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for byggeri. De bedste løsninger finder du i samarbejde med vores kunder og vores tværfaglige projektform dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med kollegaer indenfor andre fagområder. Konkret vil du arbejde med:

 • Modellere og koordinere komplekse 3D VVS- og ventilationsmodeller i Revit
 • Lave forskellige typer af beregninger i Revit
 • Udtrække mængder fra bygningsmodeller og arbejde med tilbudslister
 • Udføre kollisionskontroller og håndtere resultaterne
 • Tværfaglig koordinering imellem fagområder
 • Udføre konsistenskontrol
 • Deltage i og indarbejde IKT krav
 • Klargøre og sende modeller fra interne og eksterne kunder
 • Opdatere dokumentation i Revit
 • Gennemføre modelændringer
 • Uploade og vedligeholde ”Byggeweb”
 • Ad hoc opgaver

Dedikeret holdspiller

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som teknisk designer eller Bygningskonstruktør. Du er fagligt stærk og har flere års erfaring med lignende stilling. Erfaring med projekter i nogle af ovenstående områder, vil være en fordel. Du har interesse for installationsfaget og formår at indgå i en tæt tværfaglig dialog med kollegaer og samarbejdspartnere. Du er erfaren bruger af Revit MagiCad/MEP eller har mod på at udvikle dine færdigheder i Revit yderligere. Du forstår at udnytte BIM potentialet med kollisionskontrol i Navisworks og mængdeudtræk fra Revit.

For at lykkedes i jobbet er det vigtigt at du er proaktiv og fleksibel, da forandringer undervejs i projektforløbet er et vilkår. Du motiveres af frihed under ansvar og trives med at arbejde selvstændigt med opgaverne. Du er en dedikeret holdspiller med forståelse for de samarbejdsprocesser og roller, der indgår i et digitalt projekt.

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer.
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.
 • Mulighed for at udvikle dine kompetencer på forskellige områder
 • Indgå i faglige grupper med udvikling af værktøjer og metoder for øje

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter processen, når den rette medarbejder er fundet.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
51964393
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-12-2020
Udløber:
01-02-2021
Kviknummer:
LJA-81460537
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
TEMP TEAM A/S
Gribskov, Nordsjælland
ABC Pavilloner A/S
Ikast-Brande, Midtjylland