TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Odense Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 18-08-2022

Teknisk designerelev til By- og Kulturforvaltningen

Drømmer du om en uddannelse, hvor du kombinerer det gode håndværk med dine kreative evner? Vil du gerne løse tekniske problemer ved at bearbejde data og udarbejde digitale kort? Er du klar til at starte på hovedforløbet til teknisk designer til januar? Så er du måske vores nye teknisk designerelev!

Digitalisering og Data i By- og Kulturforvaltningen søger en teknisk designerelev til et spændende og varierende uddannelsesforløb med opstart januar 2023.

Om os
I By- og Kulturforvaltningen arbejder vi med alt fra byudvikling, kulturelle begivenheder, drift af kommunens ejendomme, veje og parker til lokalplaner, affaldsplanlægning og erhvervsudvikling. Vi er derfor mange forskellige slags ansatte. Biologer, rengøringsassistenter, ingeniører og vejmænd arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for byen og understøtte en bæredygtig fremtid for Odense.
 
Med vores brede opgaveportefølje spiller vi i By- og Kulturforvaltningen en helt central rolle i Odenses udvikling mod at blive en storby med omtanke og i at sikre de bedste rammer for velfærden. Vores fælles mål i forvaltningen er at skabe bæredygtige løsninger for Odense, der fremmer økonomisk vækst og menneskelig værdi. Med andre ord arbejder vi for at gøre en forskel for borgerne i Odense. Som medarbejder i By- og Kulturforvaltningen er du med til at gøre den forskel, som er så vigtig for velfærden – uanset om du drømmer om at gøre forskellen for den enkelte borger i hverdagen eller for os alle sammen for fremtiden. 

Som vores nye teknisk designerelev bliver du en del af kontoret ”Digitalisering og Data”, hvor vi arbejder med digitalisering i By- og Kulturforvaltningen, data om byen især teknik og miljødata, GIS (Geografisk InformationsSystem) og scanning. Vores kontor er placeret på Odense Slot tæt på banegården, hvorfra der er gode muligheder for transport med både tog, letbane og busser.

Om uddannelsen
Uddannelsen til teknisk designer giver dig en grundlæggende viden om de opgaver, der skal løses, når man planlægger byggeri eller produktion.

Uddannelsesforløbet veksler mellem skole og praktik, hvor du gennem 3 praktikperioder bl.a. skal arbejde med:

 • Digitale kort og geografisk temadata i webGIS (KortInfo) og desktopGIS (Qgis)
 • Udarbejdelse af vejledninger, filhåndtering og databaseindberetninger
 • Kundebetjening ift. forskelligartede opgaver med data på kort.
Adgangskrav
For at blive teknisk designerelev i Odense Kommune skal du inden opstart have bestået et grundforløb, der giver adgang til hovedforløbet på teknisk designer-uddannelsen.

Du kan læse mere om uddannelsen til teknisk designer på UddannelsesGuiden.

Hvem er du?
Som person er du åben og nysgerrig i forhold til at arbejde med kort og visualisere digitale geodata. Det er vigtigt, at du er en teamplayer og kan lide at løse opgaver sammen med andre.

Derudover er du:
 • Empatisk og evner at samarbejde med mange forskellige mennesker på tværs af faglighed
 • Struktureret, grundig og har et godt blik for detaljer
 • Finder glæde ved at skabe resultater sammen med andre
 • Kan arbejde selvstændigt med opgaver
 • Har teknisk flair og lyst til at arbejde med data på teknik- og miljøområdet.
Vi forventer, at du er aktiv og deltagende i både det faglige og sociale på kontoret. Til gengæld tilbyder vi en elevstilling, som byder på:
 • Solid oplæring i geografiske data og forvaltningens fagsystemer såsom QGIS
 • Varierende opgaver, så du står bedre den dag, du er færdig med uddannelsen
 • Et godt fællesskab med erfarne kollegaer, du kan sparre med
 • Gode udviklingsmuligheder gennem selvstændige opgaver
 • Frugt- og kantineordning
 • Central arbejdsplads midt i Odense.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og Teknisk Landsforbund.

Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft – altså både i praktik- og skoleperioderne. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer i ugen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk assistent og oplæringsansvarlig Sten Frandsen på tlf. 2869 1372 eller kontorchef Annette Vestergaard Christensen på telefon 2490 8944.

Du kan læse mere om at være teknisk designerelev i Odense Kommune her.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 26. september 2022, og vi forventer at holde samtaler i uge 40 og 41.

Er du fyldt 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Husk at vedlægge relevante dokumenter, som fx grundforløbsbevis, eventuelle eksamenspapirer, RKV og udtalelser.
 
Vi glæder os til at læse din ansøgning!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Nørregade 36
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-08-2022
Udløber:
26-09-2022
Kviknummer:
LJA-83943923
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed