TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RK Match

|
Vestsjælland
|
Indrykket 21-09-2021

Teknisk designer/konstruktør søges til et af landets største rådgivningsselskaber indenfor landbrug

På vegne af rådgivningsselskabet, VKST, søger RK match en engageret og rutineret teknisk designer/konstruktør til virksomhedens byggerådgivning i Sorø.

Hos VKST bliver du en del af et mindre og kompetent team, med forskellige baggrunde som agronomer, arkitekter, konstruktører og ingeniører. Teamet er præget af tæt samarbejde, højt fagligt niveau samt godt humør. I din rolle som teknisk designer kommer du primært til at berøre byggeprojekter indenfor landbruget som eksempelvis stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse. Det er derfor altafgørende, at du er en erfaren tegner med relevant uddannelse som teknisk designer, byggetekniker, bygningskonstruktør eller lign. Som medarbejder hos et af landets største rådgivningsselskaber inden for landbrug, bliver du en del af en arbejdsplads, der værner om sine ansatte og som forstår vigtigheden i, at privat- og arbejdsliv skal være i balance.

Stillingen som teknisk designer bærer præg af tæt internt samarbejde. Både internt i afdelingen og på tværs af organisationen. Dine primære arbejdsopgaver vil være udarbejdelse af tegningsmateriale og materialebeskrivelser samt diverse af hoc opgaver.

Du tilbydes:

  • Højt fagligt niveau blandt medarbejdere samt tæt samarbejde
  • Fleksibilitet i forhold til arbejdstider og hjemmearbejdsplads
  • En arbejdsplads med ca. 280 kompetente kollegaer fordelt på kontorer i Nykøbing F. og Sorø
  • Gode udviklingsmuligheder både professionelt og personligt
  • En arbejdsplads der prioriterer en arbejdsuge indenfor rammen
  • Lønpakke efter kvalifikationer, sundheds- og ulykkesforsikring samt pension og kantineordning

For at lykkes i stillingen er det en fordel, hvis du er rutineret bruger af AutoCad og har relevant erfaring fra en lignende stilling. Ydermere er du åben og imødekommende, besidder gode IT-kundskaber og har øje for detaljer. Du arbejder selvstændigt og struktureret samt trives du med travlhed.

Ansøgning og CV:

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden, RK match. Alle henvendelser behandles professionelt og i fortrolighed.

Send din ansøgning samt CV gennem linket til højre.

Om virksomheden

VKST er et af landets største rådgivningsselskaber til landbruget. Det betyder ikke, at vi er for store til dig. Faktisk lige modsat. Det betyder nemlig, at vi har en landbrugskonsulent og en specialist, der kan hjælpe med lige præcis det, DU har brug for.

Vores landbrugskonsulenter dækker bredt med rådgivning fra regnskab, skat, og pension over ledelse, rekruttering og ejendomshandel til planteavl, kvæg, svin og økologi.

Med rådgivning fra en landbrugskonsulent er du godt på vej til at skabe rammerne om det gode landmandsliv.

For med god og professionel rådgivning fra en landbrugskonsulent får du en bedre økonomi og dermed mulighed for at gøre det på din bedrift, som du har lyst til; Dine ideer, tanker og ønsker for fremtiden – og at drive en sund virksomhed i harmoni med familielivet, hobbyerne og alt det andet, der også betyder noget for dig.

Læs mere om virksomheden her: https://vkst.dk/om-os-landbrugskonsulent/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
RK Match
Fulbyvej 15
4180 Sorø
Kontaktperson
 
Tlf:
29901093
Adresse:
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2021
Udløber:
16-11-2021
Kviknummer:
LJA-82691110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed