TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BM INDUSTRI A/S

|
Fyn
|
Indrykket 20-01-2022

Teknisk Designer/Produktionstekniker

Vil du være en del af en spændende og veletableret virksomhed, som laver inventarløsninger baseret på både standard produkter og specialløsninger?

Vi er på udkig efter en teknisk velfunderet kollega, som kan etablere sig som et vigtigt omdrejningspunkt i vores virksomhed. Du får en selvstændig rolle, hvor du med fokus på udarbejdelse af tekniske tegninger, produktionsgrundlag og materialestyring kan bidrage til høj kvalitet i vores produktionsmiljø.

Som Teknisk Designer/Produktionstekniker kan du se frem til en hverdag med samarbejde og sparring, men også med stor selvstændighed i opgaveløsningen.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

  • Projektering og tegning af projekter
  • Udarbejdelse af produktionstegninger og CNC-programmer
  • Materialestyring
  • Sparring med kolleger
  • Procesovervågning og kvalitetskontrol

Din baggrund:

  • Du er uddannet teknisk designer gerne med en håndværksmæssig baggrund
  • Du er rutineret bruger af ALPHACAM eller lignende systemer
  • Du har et godt kendskab til træindustriel produktion
  • Du har en bred teknisk forståelse
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Hvem er du?

Du er en udpræget teamplayer, der forstår din rolle som en central og samarbejdsvillig sparringspartner. Du er struktureret og forstår vigtigheden af, at arbejdsgrundlag og arbejdsprocesser vedligeholdes, udvikles og optimeres.

Du trives i en til tider hektisk hverdag med mange deadlines.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et afvekslende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din egen arbejdsdag. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med godt humør og godt kollegialt fællesskab. Du får en hverdag sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger, der nok skal sørge for, at du bliver lært godt op i vores produkter, systemer og arbejdsgange.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, pensionsordning, m.v. Efter succesrig indkøring vil der blive mulighed for medejerskab, hvis dette ønskes.

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Thingholm på mail pt@bmindustri.dk eller telefon 5126 4110.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

 

Om BM Industri A/S:

BM Industri A/S er en veletableret virksomhed inden for inventarbranchen. Vi er den førende leverandør af værkstedsinventar til skoler og institutioner, som markedsføres både nationalt og internationalt. Desuden laver vi inventar- og panelløsninger til varierende projekter i indretningssektoren.

Vi er en mindre virksomhed med et betydeligt udviklingspotentiale beliggende uden for Middelfart tæt på motorvejen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
BM INDUSTRI A/S
Industrivej 5
5580 Nørre Aaby
Kontaktperson
Peter Thingholm
Tlf:
64421135
Adresse:
5580 Nørre Aaby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-01-2022
Udløber:
01-02-2022
Kviknummer:
LJA-83257464
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed