TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROFILPARTNERS ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-07-2021

TEKNISK DESIGNER/PRODUKTIONSTEKNOLOG til stilling med mange forskellige typer opgaver

Nøgleord:

Til alsidig stilling der er meget hands-on, hvad angår tegning i AutoCAD og med bred international kontaktflade 

Arbejdssted: Ballerup

Stillingsbeskrivelse:

Du bliver en del af Technical Support Teamet, som står for at supporterer sælgerne i marken og virksomhedens processpecialister både i forbindelse med afgivelse af tilbud og i relation til de projekter, som kommer ind. Efter en grundig oplæring, hvor du vil blive sat ind i jobbet og RMIG´s mange processer, vil du få frie tøjler til at byde ind på de mange forskellige opgaver, som løbende kommer ind.

I det daglige sidder du sammen med 4 gode kollegaer, herunder også chefen for afdelingen, som er en spillende træner, og der vil derfor altid være gode muligheder for sparring.

Dit primære fokusområde bliver at tegne løsninger i AutoCAD. Da RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret metal, vil du blive involveret i mange forskellige typer opgaver - alt fra idé til implementering - opgaverne spænder derfor meget bredt lige fra tegning af en facadeløsning til et stort byggeri til, forslag til udvikling af værktøj, valg af råmaterialer, økonomiske omkostningskalkulationer, hjælpe sælgerne med udarbejdelse af tilbud og meget mere.

Det forventes ikke, men det kunne være en stor fordel, hvis du har lyst til og/eller har erfaring med at arbejde med programmering af virksomhedens CAD/CAM styrede maskiner. Der kan både være tale om en meget bunden opgave, hvor kunden selv kommer med en tegning, som bare skal tilrettes, eller det kan være en opgave, som kræver større kreativitet fra din side.

Det kan være et projekt, hvor du i tæt samarbejde med sælgeren, forventes at komme med et oplæg på baggrund af en skitse eller med udgangspunkt i en kravspecifikation og verbal beskrivelse fra kunden. I nogle tilfælde vil du også kommer til at fungere som projektleder og som koordinator på flere projekter.

Stillingen indebærer, at du får en meget bred kontaktflade både nationalt og internationalt. Der vil være et tæt samarbejde med teknikerne, operatører og værktøjsmagere i produktionen samt med mange af de øvrige afdelinger og funktioner i virksomheden og internationalt.

Egenskaber:

Du arbejder systematisk og er resultatorienteret og er derfor en engageret og omhyggelig person, der trives i en uforudsigelig hverdag, hvor opgaverne kommer ad hoc. Du kan håndtere mange opgaver på én gang uden at miste overblikket.

Samtidig har du gode kommunikationsevner, og er serviceminded uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du forstår vigtigheden af at overholde deadlines og er en positiv person med godt humør og en fleksibel tilgang til arbejdet.

Du forventes både at være god til at arbejde meget selvstændigt og som en del af et team.

Uddannelser:

Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som teknisk designer, produktions teknolog eller andet relevant.

Erhvervserfaring:

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet med forskellige typer opgaver og har derfor god erfaring med tegning i AutoCAD eller lignede software.

Sprogkundskaber/IT:

Du har god erfaring i at tegne i AutoCAD (2D og 3D). Du skal kunne tale og skrive dansk og engelsk og du forventes at have et godt kendskab til IT.

Løn:

Du tilbydes en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring, god kantineordning, personalearrangementer, adgang til motionsrum m.v.

Du tilbydes:

En alsidig og spændende stilling, hvor ingen ved hvad opgaven er i morgen. Du vil derfor få mange forskellige typer opgaver.

Du bliver del af et engageret og motiveret team med et godt samarbejde. Du har stor mulighed for at præge din egen hverdag og opgaver.

Virksomhedsbeskrivelse:

RMIG er den største producent i Europa af perforerede produkter til en bred vifte af kundesegmenter. RMIG har produktionsafdelinger i Danmark, Sverige, Tyskland og England, og beskæftiger mere end 700 ansatte i ind- og udland.

Virksomheden har over hundrede års erfaring inden for perforeringsindustrien og har høj kundetilfredshed, som kernen i sin forretning.

Det er RMIG´s vision at være det bedst valg for både kunder, aktionærer og ansatte.

Du kan eventuelt læse mere om virksomheden her: www.rmig.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
3460 Birkerød
Tlf:
43434060
Fax:
43434065
Kontaktperson
 
Tlf:
43434060
Adresse:
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2021
Udløber:
16-09-2021
Kviknummer:
LJA-82425485
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed