TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Dit RekrutteringsTeam

|
Fyn
|
Indrykket 06-09-2021

Teknisk koordinator til AG GRUPPEN

Virksomhed:

AG GRUPPEN er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986.

Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere der med byggeriets arkitektur og funktionalitet skaber attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af AG GRUPPENs projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet. Blandt kunderne finder man de danske pensionskasser og store private ejendomsselskaber. AG GRUPPEN har base i Odense og kontor i København og Aarhus. Der er i dag ca. 74 medarbejdere beskæftiget, primært ingeniører, konstruktører byggeteknikere og funktionærer. Læs mere om virksomheden på www.aggruppen.dk   

Jobbet:

Som teknisk koordinator får du ansvar for løbende opdatering af projektportalen med tegninger, beskrivelser og tilladelser af alle relevante dokumenter, til de forskellige byggeprojekter, i samarbejde med projekteringsledelsen og byggepladsen. Du skal sikre et godt dokument flow i virksomheden, i forbindelse med projektering og forløbet ude på byggepladsen. Håndtering af DGNB i projekteringsfasen, dokumentation af AG GRUPPEN’s opgaver i projektering og support til byggepladsen. Derudover deltager du også i KS møder, og sikre at tegninger bliver rettet til efter møderne. Det vil også være din opgave at fremskaffe ibrugtagningstilladelser i samarbejde med projekteringsleder / projektchefen. Du bliver en vigtig del af byggeprojekternes forløb, med at sikre administrationen og flow af dokumentationen. Du vil varetage en central position, hvor du vil få et tæt samarbejde med kolleger i den øvrige byggeorganisation, men også muligheden for at være med til og sætte dit præg på funktionen.  

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med håndtering af byggeprojekters forskellige dokumenter, tegninger, tilladelser etc., opnået som teknisk tegner, teknisk assistent eller dokumentationsmedarbejder. Du har en uddannelse som teknisk tegner, kombineret med bred byggeteknisk viden og indsigt i byggeprojekters forløb, som kan være erhvervet indenfor rådgivende ingeniør virksomhed, eller entreprenørvirksomhed, som tegner eller som KS medarbejder. Gerne kendskab til Revit. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person er du struktureret, systematisk og samarbejdsorienteret, kontaktskabende god til at bygge relationer, har en proaktiv indstilling, samt er nytænkende og har lyst til at udfordre ”det vi plejer”. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams. Du er ærlig og står ved dine holdninger. Du er resultatorienteret og aktiv i processerne, og god til at kommunikere.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i AG GRUPPEN’s forretning, og få vejledning og støtte i dit arbejde. Lønpakken indebærer fast løn inkl. pension. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 joj@rekrutteringsteam.com  Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

 

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, i henhold til GDPR (Persondataforordningen).


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Dit RekrutteringsTeam
Hollufgårds Alle 12
5220 Odense SØ
Kontaktperson
 
Tlf:
60171707
Adresse:
5220 Odense SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-09-2021
Udløber:
01-11-2021
Kviknummer:
LJA-82621404
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Geopartner Landinspektører A/S Kullinggade 31C, 2.
Svendborg, Fyn
Gem annonce