TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AG SNUS AKTIESELSKAB

|
Fyn
|
Indrykket 30-10-2019

"Teknisk Leder" til AG Snus

Vores tekniske leder gennem de sidste 10 år

går på pension, hvorfor vi søger hans afløser.

 

AG Snus er etableret på en række markeder indenfor røgfrit tobak og har igennem de seneste 10 år etableret et topmoderne produktionsanlæg til produktion af snus, chewing bags og hvide nikotinpose produkter.

Vi er 35 medarbejdere og har opnået vores status som en etableret aktør, igennem innovativ og kreativ tilgang til produktudvikling, produktion og markedsføring.

Produktionen består af moderne forarbejdningsmaskiner samt et antal specialiserede pakkelinjer, og vores produkter sælges på en række markeder under eget varemærke eller som lønproduktion.

Du bliver leder af vores tekniske team på 4 personer og refererer til fabrikschefen. Dine primære arbejdsopgaver vil, i samarbejde med dit team, være at sikre mindst mulige driftsstop og maksimal kapacitet gennem reparation og vedligehold samt udvikling, optimering og etablering af produktionsudstyr.

Vi forestiller os, at du har en industritekniker, maskinmester eller anden teknisk baggrund med min. 10 års erfaring, samt at du har en praktisk tilgang til tingene og kan begå dig på dansk, engelsk og gerne tysk.

Vi tilbyder gode muligheder for en personlig og faglig udvikling i et spændende, attraktivt, uformelt og teamorienteret arbejdsmiljø samt gode ansættelsesvilkår med en attraktiv løn.

Du kan høre mere om stillingen hos Fabrikschef Ib-René Therkildsen på telefon 2073 1414.

Skriftlig ansøgning bedes snarest fremsendt til virksomhedens adresse Drejervænget 1, 5610 Assens eller via e-mail til info@agtobco.dk mærket ”Teknisk leder”.

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AG SNUS AKTIESELSKAB
Drejervænget 1
5610 Assens
Kontaktperson
 
Adresse:
5610 Assens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2019
Udløber:
29-11-2019
Kviknummer:
LJA-76916714
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
JKS a/s, Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
SENSU A/S
Rebild, Nordjylland
Gem annonce