TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hørsholm Børnegård

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-07-2021

Teknisk leder til Hørsholm Idrætspark

Teknisk leder med baggrund som maskinmester, ingeniør, installatør eller lignende til Hørsholm IdrætsparkHvad får du?

Du får ansvaret for drift og vedligeholde af de tekniske installationer i svømme- og skøjtehallerne i Hørsholm Idrætspark samt evt. andre af kommunens ejendomme. Herunder personaleledelse af de seks tekniske servicemedarbejdere, der er tilknyttet området.

Hørsholm Idrætspark fremstår i dag, med den oprindelige skøjtehal samt en ny træningsskøjtehal, hvor et nyt solcelleanlæg forsyner svømme- og skøjtehallerne med energi. Idrætsparken er en af de mest energitunge kommunale ejendomme og kræver en del tilsyn og akut beredskab. Du får ansvar for at Idrætsparkens tekniske installationer kan fungere optimalt.

Du vil dagligt skulle håndtere og styre driften af svømmehallens vandbehandling, kemistyring, ventilation og skøjtehallernes ammoniak køleanlæg.

Derudover kommer du bl.a. til at arbejde med kommunens CTS-anlæg, varetage opgaver vedr. ejendommenes tekniske installationer og energibesparende foranstaltninger samt sikre den løbende kontakt og samarbejde, på tværs af organisationen og fagcentre.

Du bliver leder af et velfungerende team i et inspirerende og godt fagligt miljø og et af dine fokusområder vil være at videreudvikle teamets tekniske kompetencer samt styrke samarbejdet på tværs.

Hørsholm Idrætspark står foran flere store udviklingsprojekter, og lige nu ligger der et nyt klubhus samt en ny trægulvshal på tegnebrættet. Du vil komme til at få et samarbejde med projektgrupperne på disse områder.

Vi kan tilbyde dig et inspirerende og travlt miljø med humor, engagement og faglige udfordringer. Vi lægger vægt på stor selvstændighed i opgaveløsningen og har fokus på det gode arbejdsliv. Desuden er samarbejde, åbenhed, kreativitet og trivsel vigtig for os.

Du vil blive ansat i Center for By og Miljø og være en del af Facility Management og Team Ejendom med base i Idrætsparken.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, fleksibel i tidsrummet mandag til fredag 07.00-17.00

Der kan forekomme akut behov for assistance i weekenderne.

Hvad søger vi?

Du har en uddannelse som maskinmester, ingeniør, installatør, teknikker eller lignende og med praktisk erfaring inden for vedligehold af tekniske anlæg. Vi ser gerne, at du har erfaring med svømmehaller, større køleanlæg og personaleledelse, men vigtigst er viljen og evnen til at lære nyt.

Du har et godt humør, har gennemslagskraft og evner at indgå i dialog på alle niveauer. Du kan opstille mål og handle derefter og du har flair for at arbejde i en politisk styret organisation.

Mere viden

Mere vide om stillingen kan fås ved kontakt til teamleder Jørgen Stokbro jost@horsholm.dk 2612 2618 eller Mette Hesselberg mehe@horsholm.dk 4849 2393.

Ansøgningsfrist 17. august 2021. Der afholdes samtaler i uge 34 og stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest 1. oktober 2021.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hørsholm Børnegård
Gasværksvej 1
2970 Hørsholm
Kontaktperson
 
Tlf:
26122618
Adresse:
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2021
Udløber:
17-08-2021
Kviknummer:
LJA-82424745
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed