TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-09-2020

Teknisk profil til kvalitetssikring af Danmarks Højdemodel

Kan du lide at arbejde med kvalitetssikring af data, og kan du håndtere store datamængder?

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og sikrer, at de er let tilgængelige og kan kombineres. Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsmini­steriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgas-udledningen med 70 pct. i 2030 og arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

Danmarks højdemodel (DHM) er et af de vigtigste datasæt, når by og land skal klimasikres. Anvendelserne er mange og spænder fra bygge- og anlæg, fysisk planlægning, Skatteforvaltningens ejendomsvurderinger, arkæologi og mange flere. I arbejdet med Danmarks Højdemodel skal SDFE sikre, at de tilhørende produkter er tidssvarende, opdaterede, og at de lever op til brugernes forventninger.

Du bliver en del af Kontoret for Jordobservationer (JOB), som forvalter og udvikler Danmarks Højdemodel. JOB er et af 14 kontorer i styrelsen og har 17 medarbejdere. Arbejdet med Danmarks Højdemodel (DHM) varetages af et team på fire personer.

Dine arbejdsopgaver
Du indgår i teamet for DHM og arbejdet med kvalitetssikring og produktion af DHM. Du får også opgaver med at bistå andre kolleger i kontoret med ad hoc-opgaver. Du vil komme til at bidrage til at teste de udviklingsinitiativer, som vi arbejder med i kontoret. Du vil få målrettet oplæring i at arbejde i vores datasæt, og med tiden kommer du også til at bidrage til at automatisere processer.

Du skal bl.a. arbejde med at:

  • Kvalitetssikre, producere og distribuere Danmarks højdemodel
  • Sparre med kontorets udviklere og teste vores udvikling af SDFE’s software til kvalitetssikring af højdemodeller
  • Understøttelse af DHM i alle led fra datamodtagelse til distribution

Om dig:
  • Du har en kort eller mellemlang uddannelse (fx kort- og landmålingstekniker eller en bachelor inden for et relevant område).
  • Du har lyst til at lære at scripte/automatisere opgaver
  • Du har erfaring med GIS-systemer, f.eks. Esri, Mapinfo, QGIS m.fl.
  • Du har erfaring med systematisk kvalitetssikring af data
  • Du trives med store datamængder og er god til at bevare overblikket

Vi lægger vægt på, at du er en positiv person, der går engageret til værks og tager medansvar for kontorets samlede virke og trivsel.

Vi tilbyder
Kontoret er præget af teamånd, videndeling og samarbejde. Der er en uformel omgangstone præget af humor og ”højt til loftet”. Ledelsesmæssigt lægger vi vægt på en åben dialog, fokus på ejerskab og engagement i forhold til opgaverne samt en god balance mellem arbejde og fritid. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, både i hverdagen og på kurser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse den 1. december 2020.

Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte funktionsleder Thorbjørn Nielsen på telefon 7254 5118.

Ansøgning sendes online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 8. oktober 2020. Samtaler forventes afholdt den 20. og 21. oktober 2020.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Rentemestervej 8
2400 København NV
Tlf:
33922800
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2020
Udløber:
08-10-2020
Kviknummer:
LJA-81085373
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Powerby ApS
Rebild, Nordjylland
Gem annonce