TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Evida

|
Fyn
|
Indrykket 10-02-2021

Teknisk rådgiver til gasinstallationer og sikkerhed

Vil du arbejde med sikkerhed og beredskab i Evida, som ejer Danmarks gasdistributionssystem?
Så bliv teknisk rådgiver til myndighedsopgaver og beredskabsaktiviteter hos Evida

Evida projekterer, bygger og vedligeholder mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Det er såkaldt kritisk infrastruktur, hvor det er vigtigt, at gassen kommer frem til de 375.000 boliger og de 35.000 virksomheder, som anvender gas til opvarmning eller i produktionen til tiden og med den rigtige kvalitet. Hos os kan du i fællesskab med mere end 400 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.  Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

Som teknisk rådgiver bliver du en del af et dygtigt team med stor faglighed inden for gasteknik, sikkerhed og effektiv energiudnyttelse.

Dine arbejdsopgaver
I Evida søger vi en engageret kollega til at udføre projektgodkendelser på erhvervs-, industri- og procesinstallationer og holde øje med sikkerheden på gasinstallationer i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, herunder rådgivning af potentielle og nye gaskunder samt rådgivende ingeniørvirksomheder.

I samspil med kollegaerne vil nogle af dine primære opgaver omfatte myndighedsbehandling i forhold til vores samarbejdsaftale med Sikkerhedsstyrelsen, herunder myndighedsbehandling af projekter, vurdering af risiko- og sårbarheds­analyser på industriinstallationer, håndtering af indberetninger og havariunder­søgelser, analyseopgaver ved systematiske materiel- eller installationsfejl, statistikker og rapporteringer.

En stor opgave er tillige at bidrage med uddannelse og teknisk support til vores mange dygtige driftsteknikere, som fører tilsyn på forbrugernes installationer.

Evida ejer kritisk infrastruktur, og det er nødvendigt, at der til alle tider er et velfungerende beredskab, som lever op til myndighedernes og forbrugernes krav.

Afdelingen har ansvaret for udviklingen og vedligeholdelsen af virksomhedens beredskabsplan, som skal sikre, at uforudsete hændelser kan håndteres professionelt, hurtigt og sikkert. Derfor vil du som teknisk rådgiver deltage i vedligeholdelsesarbejdet med beredskabsplanen samt planlægningen og afrapporteringen af øvelser.

Du skal også forvente at indgå i projektarbejde på tværs af afdelinger i selskabet.

Din profil
Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester, ingeniør eller har en tilsvarende uddannelsesmæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har en relevant faglig grunduddannelse - eksempelvis elektriker eller VVS’er.

Dine personlige egenskaber er vigtige, og du er vant til at arbejde struktureret og har sans for detaljen. Du trives med en omskiftelig hverdag. Du er ambitiøs og god til at løfte i fællesskab – både med eksterne samarbejdspartnere, men i særdeleshed også internt i virksomheden.

Vi digitaliserer, automatiserer og effektiviserer hele tiden, og det er derfor vigtigt, at du har lyst og vilje til at udfordre og udvikle vores hverdag.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en spændende virksomhed, som er under forandring.
Du kommer til at indgå i et stærkt team, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du får arbejdsplads i Middelfart.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte tilsynschef Per Persson på telefon 21 21 56 42 eller pep@evida.dk

Læs mere om os på evida.dk, og send os din ansøgning på evida.dk/job.
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, for vi holder løbende samtale med egnede kandidater.

Evida er Danmarks nationale gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.
Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi rigtig gerne have dig med på holdet.
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Evida
Mandal Alle 23
5500 Middelfart
Tlf:
21215642
Kontaktperson
 
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-02-2021
Udløber:
03-03-2021
Kviknummer:
LJA-81704962
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
tic elkas A/S
Ballerup, Storkøbenhavn
Aalborg Forsyning
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce