TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Direktør

|
Fyn
|
Indrykket 08-04-2021

Teknisk serviceleder

Teknisk serviceleder

Miljø & Bygning på Syddansk Erhvervsskole søger teknisk serviceleder, der har lyst til at arbejde i et inspirerende uddannelsesmiljø. Vi uddanner elever i mere end 30 forskellige fag med visionen: at uddanne Danmarks dygtigste.

 

Miljø & Bygning har ansvaret for drift og vedligeholdelse af skolens bygninger i Odense, Vejle og Grindsted – i alt ca. 135.000 m2 med tilhørende udearealer. Teknisk Service er en del af Miljø & Bygning og varetager bygningsdriften, pleje af arealer, forebyggende vedligehold samt lokale serviceopgaver for uddannelsesafdelingerne. Vi understøtter kerneopgaven og drives således af, at undervisning skal have de bedste muligheder for at kunne gennemføres og at vi hver dag står klar til at modtage eleverne. Vi har et tæt samarbejde med de pædagogiske ledere og undervisere med fokus på at skabe og vedligeholde attraktive elevmiljøer og undervisningsfaciliteter.

 

Vores dygtige teknisk serviceleder gennem mange år har valgt at gå på efterløn og derfor søger vi en ny nøgleperson til at drive og udvikle området. Du vil få ledelsesansvaret for det tekniske servicepersonale på alle skolens adresser med 15 medarbejdere og to ejendomsserviceteknikerelever.

 

Vi forestiller os, at du har en teknisk og/eller håndværksmæssig baggrund suppleret med ledelseserfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til ledelse, du har øje for detaljen, er systematisk og at du har viden inden for tekniske systemer, der anvendes i forbindelse med bygningsdrift f.eks. adgangskontrol, CTS og energiregistrering/-optimering.

 

Du er en motiverende leder, der sammen med dine medarbejdere leverer i forhold til målene og dit ansvarsområde er kendetegnet ved høj medarbejdertilfredshed. Det betyder bl.a., at du er god til at prioritere og sikrer, at medarbejderne er opdaterede med de nødvendige kompetencer. 

 

Teknisk Service indgår i tæt samarbejde med skolens egne håndværkere og eksterne leverandører i arbejdet med drift, vedligehold, ny- og ombygninger. Vi prioriterer vidensdeling højt og det er vigtigt, du har et sikkert overblik og er god til at kommunikere og koordinere. Du bliver udvikler og tovholder på implementering af serviceplaner og på projekter og udbud relateret til driften.

 

I fremtiden øger vi opmærksomheden yderligere på arealudnyttelse og miljø- og energioptimering. Det har stor betydning for dine muligheder for at påvirke projekterne og udvikle bygningsdriften. F.eks. kan energioptimering have både et teknisk afsæt og en adfærdsbetonet vinkel, hvor dialogen med brugerne er afgørende for optimal effekt af indsatserne.

 

Du får reference til bygningschefen og bliver en del af ledelsen i bygningsadministrationen sammen med miljøleder, der er leder for skolens håndværkere og installatører. Her deler vi kontor med vores bygningskonstruktører og har stor fordel af det tætte samarbejde.

 

Syddansk Erhvervsskole er arbejdsmiljøcertificeret og du bliver en del af arbejdsmiljøorganisationen. Hvis du ikke har gennemført arbejdsmiljøuddannelsen, skal du tage den efter ansættelsen ligesom vi løbende vurderer behov for anden relevant kompetenceudvikling.

 

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er på Syddansk Erhvervsskole med base i Odense. Skolen er røgfri arbejdsplads.  

 

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 2. maj 2021. Ansættelsessamtaler første runde finder sted den 6. maj og anden runde den 17. maj. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at besvare DiSC- og NEO PI-R profiler.

 

Læs mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og ring til bygningschef Michael Olsen på telefon 2068 1602 for en snak om stillingen og dine muligheder på skolen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Direktør
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
Kontaktperson
 
Tlf:
70109900
Adresse:
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-04-2021
Udløber:
02-05-2021
Kviknummer:
LJA-81931658
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Fanø Kommune
Fanø, Syd- og Sønderjylland
ISS Facility Services A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Gem annonce