TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DeZignated ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-08-2021

Teknisk Site Manager / Driftsansvarlig til Carlsberg Byen

Har du lyst til et afvekslende og selvstændigt job, og være en del af en spændende udvikling i Carlsberg Byen? DeZignated ApS søger for Ejendomsvirke A/S en teknisk stærk Site Manager med ansvar for ejendomsdrift og brugerhenvendelser fra vores ejerforeningskunder i Carlsberg Byen. Bygningerne dækker over beboelsesejendomme med tilhørende erhvervslejligheder. 
 
Om Ejendomsvirke A/S - Professionel ejendomsservice og ejendomsdrift siden 1981. 
Ejendomsvirke er en succesfuld virksomhed, som gennem mange år har varetaget drift og service på en lang række forskellige ejendomme; både erhverv og bolig. Virksomheden har over 80 ansatte – hvoraf en stor del befinder sig i marken – med at servicere kunderne.  Vi arbejder i en flad struktur, hvor alle bliver involveret mest muligt og med stor åbenhed. Vi lægger vægt på, at alle kender virksomhedens målsætning, og ved hvordan vi leverer den bedste service til vores kunder. Vores medarbejdere har en stor grad af frihed, et højt engagement og en endnu større ansvarsfølelse. Ejendomsvirke blev etableret i 1981, som et datterselskab i Rasmussen & Schiøtz A/S (i dag NCC). I dag ejes virksomheden 100% PHM. Vores hovedkontor er beliggende i Farum.

Om rollen
Vi søger en teknisk stærk og proaktiv driftsansvarlig med en håndværksmæssig baggrund, til at varetage jobbet som Site Manager med ansvar for ejendomsdrift og brugerhenvendelser til nogle af de mange spændende nye kvadratmeter som er blomstret op i Carlsberg Byen. Du vil tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer (forvaltere) få det fulde ansvar for at bygningernes funktion og fremtræden stemmer overens med ejernes og brugernes forventninger. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, og proaktivt, og tager initiativ til løsning og håndteringen af drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Vi forventer, at du faciliterer og eksekverer dine opgaver med kvalitet og punktlighed. Stillingen referer til vores Boligchef.
 
Opgaver og ansvar
Med den daglige gang i Carlsberg Byen, vil du få en inspirerende og travl hverdag med bred kontaktflade til bestyrelsen i ejerforeningerne, lejlighedsejere, erhvervslejere og serviceleverandører. Du har mulighed for faglig sparring hos kollegaer samt faste tilknyttede samarbejdspartnere. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge ekskl. frokost, men kan i perioder variere, al afhængig af opgavemængden. Der er stor fleksibilitet i rollen, du må dog påregne at du kan blive tilkaldt uden for normal arbejdstid, lige såvel at aftenmøder i bestyrelsen eller deltagelse ved generalforsamlinger kan forekomme. Vigtigst af alt så har du:
 

 • Stærkt kendskab til brandtekniske installationer, ventilations-, varme- og køleanlæg samt andre bygningstekniske anlæg.
 • Kendskab til BMS/CTS og kan identificere afvigelser og optimeringsmuligheder heri 
 • Kendskab til DaluxFM (Ejendomsvirkes driftssystem), men ikke et krav. Vigtigst er, at nye programmer og IT-systemer tilkommer dig let
 • Er en habil bruger af MS Office herunder primært Outlook, Word og Excel
 • Vant til praktiske opgaver, herunder almindelig drift og vedligehold af bygningerne
 • Serviceopgaver i relation til kontraktforpligtigelser for ejerforeningernes bestyrelse, lejlighedsejere, lejere m.fl.
 • Drift, vedligeholdelse og afprøvning af tekniske anlæg og installationer jf. gældende krav
 • Administrative opgaver, oprettelse og håndtering af servicekontrakter, fakturaer behandling og planlægning af daglige opgaver samt vedligeholdelsesopgaver. Vi forventer at arbejdsopgaverne fordeler sig med 60% administrative opgaver og 40% tekniske opgaver. Det er vigtigt, at du selv kan være udførende, i et vist omgang når vi taler tekniske opgaver. 
 
Dine faglige og personlige kompetencer 
Som person er du udadvendt og vellidt. Du tager ejerskab for din bygninger, dine lejlighedsejere og erhvervslejere, og parat til at yde 1. klasses service og i tråd med Ejendomsvirke A/S´ værdier og målsætning. Vi forventer at du selvstændigt kan tage initiativ og er ansvarsbevidst. Du sætter en ære i at skabe de bedste rammer for brugerne af ejendommen.  Du har en stor teknisk faglig indsigt og viden, og deler gerne ud af den. 
 
 • Mindst 5 års erfaring med VVS og/eller ventilation
 • Erfaring med brandtekniske installationer
 • Erfaring med BMS/CTS og FM-systemer, som f.eks. Dalux og MS Office
 • Du er uddannet inden for VVS, El eller som Maskinmester, og har måske suppleret med HVAC efteruddannelse
 • Du er flere års erfaring med drift og vedligeholdelse af varme- og ventilationsanlæg samt brandsikringsanlæg
 • Du har ledelsesmæssig erfaring, men er teamplayer og en People manager. 
 • Du tager i høj grad ejerskab over dine opgaver og ”dine” bygninger og giver interessenterne en god kundeoplevelse. 
 • Du har kørekort og egen bil
Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen, i samarbejde med  Ejendomsvirke A/S. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan læse mere om Ejendomsvirke A/S  https://ejendomsvirke.dk/ og Carlsberg Byen https://www.carlsbergbyen.dk/byliv/kultur
 
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
DeZignated ApS
Arne Jacobsens Allé 15
2300 København S
Kontaktperson
 
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2021
Udløber:
06-10-2021
Kviknummer:
LJA-82503966
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed