TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 17-11-2021

Teknisk specialist

Kunne du tænke dig at arbejde for en international koncern, men stadig få følelsen af at arbejde i en mindre virksomhed? Har du stærke tekniske kompetencer indenfor byggeri, og kan du lide at supportere andre med din tekniske viden? Så er du måske den nye medarbejder hos Schiedel.

Om jobbet
Som teknisk specialist vil det blive dit ansvar at yde teknisk rådgivning til Schiedels kunder og kolleger. Kunderne er bl.a. pejsecentre og tømmerhandler. Du sikrer dig, at de produkttekniske data altid er opdateret – både på hjemmesiden og i ERP-systemet. Du bliver den tekniske rådgiver, der kan hjælpe i produktionen, som en medvirkende faktor til at den høje kvalitet og det gode flow på produkterne opretholdes. Her er der tale om en hands-on stilling med mange muligheder for at sætte sit eget præg på jobbet.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Teknisk support og rådgivning på telefon og mail
  • Kvalitetssikring
  • Vedligeholdelse af tekniske data, herunder monteringsvejledninger
  • Implementere og effektivere processer på det produkttekniske område
  • Udvikle specialprodukter i samarbejde med kunderne
  • Supporterer leverandør optimering på det produkttekniske område

Du bliver en del af en mindre dansk virksomhed, som indgår i en international koncern. I Karup, hvor produktionen er placeret, vil du blive en del af produktionsteamet. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved et godt socialt sammenhold. Her er der tillid til hinanden og en behagelig omgangstone. Du vil få reference til produktionschefen.

Dine kvalifikationer
Indgangsvinklen til dette job kan være mange. Måske har du arbejdet med håndværksteknisk rådgivning f.eks. fra en tømmerhandel. Du kan også have en baggrund som skorstensfejer, eller du kan være nyuddannet bygningskonstruktør/ingeniør. Det afgørende er, at du har teknisk flair og interesse i at hjælpe andre, såvel som lyst til at formidle din tekniske viden. Ligeledes er kendskab til bygningsreglementet og ISO-standarder en nødvendighed for at blive en succes i jobbet.

Som person holder du, hvad du lover og sætter en ære i, at opgaverne er løst i høj kvalitet. Du er af natur positiv og kan lide at hjælpe andre, hvorfor du trives i et miljø med godt socialt sammenhold. Du har let ved at forstå og analysere tal og data, og du har et naturlig drive, der gør, at du er handlingsorienteret og ser mulighed fremfor begrænsninger. Du vil komme til at arbejde i et mindre kontormiljø, og derfor er det vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og har lyst til at give en hjælpende hånd, hvor der er behov.

Dine administrative opgaver løser du i SAP og Microsoft Office, hvorfor erfaring hermed er en fordel, men ikke et krav. Da der arbejdes internationalt, er gode engelske kundskaber i tale og på skrift et krav.

Stillingen er fuld tid 37 timer/uge.

Schiedel ISOKERN er Danmarks førende producent af skorstenssystemer. I produktionen og administrationen, der ligger i Karup, Midtjylland, er der ansat 20 medarbejdere. Schiedel-gruppen har mere end 75 års erfaring på markedet, og er kendt verden over for innovative skorstenssystemer. Der er ca. 1.400 ansatte i Schiedel-gruppen fordelt på ca. 25 lande og 21 produktionssteder. Schiedel-gruppen indgår i BMI Group (Braas-Monier -Icopal) hvor der er ca. 16.000 ansatte, som er en af verdens førende producenter af tagsten.

Se mere på www.schiedel.com

Send din ansøgning og CV allerede i dag til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Vi behandler ansøgningerne løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 23
7470 Karup J
Kontaktperson
 
Tlf:
96603206
Adresse:
7470 Karup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-11-2021
Udløber:
12-01-2022
Kviknummer:
LJA-82967089
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed