TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

PRO&CO A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 27-04-2021

Teknisk stærk produktionsleder

For DANCOLOR søger vi en teknisk stærk produktionsleder, der er målrettet, resultat- og kundeorienteret. En leder der med dygtig mandskabshåndtering, høj ansvarlighed og en evne til at løse problemer, kan gennemføre driften og udvikle produktionen.

Om jobbet
Som produktionsleder får du ansvaret for en produktion, der sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde, og som løber efter bolden, for at nå i mål. Det bliver dit ansvar at skabe det produktionsmæssige fundament for, at Dancolor kan leve op til de krav, der stilles ind mod produktionen fra resten af organisationen og fra kunderne, ved at være til stede i produktionen.

I jobbet får du mulighed for at vise, at du, med din tekniske viden, kan sikre fremdriften, gennem løbende optimering og trimning af produktionen ved at udnytte produktionsanlægget optimalt. Alt imens produktionsstatus og leveringssituation koordineres løbende i tæt kontakt med kontoret og de øvrige kolleger. Grundet de mange varierende opgaver, vil du få brug for dagligt at træffe mange beslutninger.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Sikre daglig produktion i henhold til produktionsplan og kundeordrer
  • Kapacitetsudnyttelse, herunder optimering
  • Sikkerhed og kvalitet
  • Bemandingsplanlægning
  • Følg op på KPI’er
  • Kundekontakt ved afklaring af produktionsspecifikke forhold

I jobbet skal du arbejde selvstændigt og bruge de værktøjer, der skal til for at lave den rette prioritering og eksekvering af dine planer. Du skal forvente et job, hvor du er til stede på produktionsgulvet 60-70% af din arbejdstid. Du får ledelsen af 20 medarbejdere, der ved nuværende kapacitet arbejder på dag-, aften- og nathold. Du vil indgå i ledergruppen med reference til virksomheden direktør.

Om dig
Du har formodentlig en håndværksmæssig baggrund eller en teknisk uddannelse (ingeniør, cand.tech. produktion eller lignende), gerne med nogle års erfaring med produktionsplanlægning og/eller produktionsledelse fra en ordreproducerende virksomhed. Vigtig er dog, at du har erfaring med at lede produktionsmedarbejdere, og at du kan lide, at være i et arbejdsmiljø der er direkte og målrettet.

Som person er du handlingsorienteret – gerne med en akademisk tilgang. Du evner at have gang i mange ting på en gang, mens du stadig bevarer overblikket. Du er hårdtarbejdende og teknisk stærk. Du er god til at få ting til at ske, og får energi af at nå de mål du sætter dig. Det er naturligt for dig at tage ansvar - faktisk giver det dig energi, for du kan nemlig godt lide at holde, hvad du lover. Du er god til at løse problemer – store som små og tager de nødvendige beslutninger, for at sikre at produktionen kører som planlagt.

Du skal have kendskab til Microsoft Office herunder Outlook og generelt have flair for IT. Har du kendskab til XAL vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Dancolor tilbyder
Et spændende job i en dynamisk og uformel virksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle. Dancolor er fleksible i forhold til arbejdstider. Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Dancolor er Danmarks største virksomhed indenfor pulverlakering og har mere end 30 års erfaring. Specialet er pulverlakering af aluminium og pulverlakering af stål. Virksomheden er ordreproducerende og er leverandør til bygningsindustrien. Geografisk er virksomheden placeret i Them. Se mere på www.dan-color.dk

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Sverigesvej 2
7480 Vildbjerg
Kontaktperson
 
Tlf:
96603206
Adresse:
8653 Them
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2021
Udløber:
22-06-2021
Kviknummer:
LJA-82021410
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Herning, Vestjylland
PRO&CO A/S
Herning, Vestjylland
PRO&CO A/S
Skanderborg, Østjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Beliggenhed
Lignende job
Holstebro Kommune
Holstebro, Vestjylland
Gem annonce