TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Humanizer

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 31-03-2022

Teknisk tegner til dansk detailvirksomhed

Fuldtids vikariat i 6 måneder

Vi søger en dygtig og selvstændig teknisk tegner eller bygningskonstruktør til et 6 måneders vikariat. Du kommer til at arbejde hos en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder med base i Albertslund.

Gennem de næste 6 måneder skal virksomheden gennemgå omfattende butikskonverteringer. Du skal derfor selvstændigt sørge for, at det nuværende tegningsmateriale bliver opdateret i AutoCAD og efterfølgende uploades til FM-systemet DaluxFM.

Arbejdsopgaver:

  • Opdatering af tegningsmateriale
  • Implementering til FM-systemet

Vi forestiller os du er…

Teknisk tegner eller bygningskonstruktør, gerne med erfaring fra lignende opgave. Som person har du en god teknisk forståelse og fokus på at levere høj kvalitet i dit arbejde. Du arbejder struktureret, tager ejerskab for dine opgaver, og sætter en ære i at overholde aftalte deadlines og bidrage positivt med dine initiativer og hjælp i teamet. Der forventes at du kan opfylde nedenstående.

  • Færdiguddannet bygningskonstruktør eller teknisk tegner
  • Kan arbejde i AutoCAD
  • Kendskab til FM-systemet ”DaluxFM” er en fordel

Arbejdstiden er fra mandag til fredag 08:00-16:00. Du kommer til at sidde sammen med det øvrige team i FM-afdelingen i Albertslund.

Opstart af vikariatet er snarest muligt og vil vare cirka 6 måneder.

Løn efter kvalifikation samt pension og feriepenge.

Har du spørgsmål til stillingen er du er velkommen til at ringe til os på telefonnummer 53 53 11 99 i kontorets åbningstider mandag til fredag kl. 08:00-16:00.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail, men kun via link.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR. Se mere på www.HumanizeR.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Humanizer
Kidnakken 7
2620 Albertslund
Kontaktperson
 
Tlf:
53531199
Adresse:
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-03-2022
Udløber:
25-05-2022
Kviknummer:
LJA-83504511
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed