TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TOPTEAM

|
Vestjylland
|
Indrykket 15-04-2021

Tekniskdesigner til tekniske installationer

Topteam har siden opstarten i 1999 leveret mekanisk konstruktion og projektledelse.
Vi er omkring 50 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere, som brænder for at udvikle holdbare løsninger, til og i samarbejde med vores kunder. Vores medarbejdere indgår i kreative, udfordrende og innovative forløb hos kunden. Topteam har erfaring med konstruktion af produktionsudstyr til fødevarer, elektronik, metal, træ og medicinalindustrien. Dertil har vi også ekspertise indenfor svær industri, vind og transportudstyr.

I arbejdet, som tekniskdesigner /konstruktør hos Topteam, kommer du til at arbejde hos et bredt udvalg af virksomheder i Danmark. Du skal hjælpe vores kunder med at tegne tekniskeinstallationer iforbindelse med udvidelse og opbygning af nye fabrikker. Kundernes forskelligartede opgaver præger din hverdag, og du har mulighed for, at udvikle dig gennem nye problemstillinger.

Din profil

Vi forventer, at du har en baggrund som tekniskdesigner, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende. kombineret med erfaring i design af HVAC og stor mekanisk indsigt. Minimum 3-5 års erhvervserfaring inden for konstruktion og design. Kendskab og erfaring med installationer til medico eller fødevare vil være en fordel. Have erfaring med CAD-tegneprogrammet, Revit eller lignende. Du skal være en hold spiller, samt have gode engelskkundskaber i både skrift og tale

Hvad kan Topteam tilbyde

Vi kan tilbyde forskelligartede opgaver med periodisk tilknytning hos Topteams kunder. Højt kvalificerede kollegaer og sparringspartnere, inden for konstruktion af maskiner og komponenter. Kompetenceudvikling, som matcher de kvalifikationer, som markedet og vores kunder efterspørger.
Her ud over tilbyder vi:

  • Faglige udviklingsplaner
  • Struktueret vidensdeling
  • Fleksibilitet
  • Socialt samvær
  • Madordning
  • Work-life-balance
  • Motionsordning

Og ikke mindst fastansættelse med konkurrencedygtig løn, pension og sundhedssikring

Hvem er Topteam

Topteam er et rådgivende ingeniørfirma og geografisk placeret, med kontor i Skive og Aarhus. En af vores styrker er vores evne til at samarbejde, og vi tror på, at de bedste resultater skabes herigennem. Vi er 100 procent dedikeret til vores projekter, og vi ser hvert projekt som en udfordring i, at levere kvalitet til tiden.

Kan du se dig selv i jobbet, så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Start: Efter aftale

Spørgsmål til stillingen skal ske til Operations manager Jan Frydensberg Sørensen på tlf.: 23 35 03 30 eller via mail jfs@topteam.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
TOPTEAM
Øster Fælled Vej 6
7800 Skive
Kontaktperson
 
Tlf:
23350330
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-04-2021
Udløber:
15-05-2021
Kviknummer:
LJA-81965693
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland