TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ØSB A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 03-06-2021

Tekniske designere/byggeteknikere/bygningskonstruktører søges

Industri Beton søger tegnere, som skal tegne og projektere fremtidens byggeprojekter i en koncern i rivende udvikling. Du får arbejdsplads i vores afdeling i Ølstrup ved Ringkøbing.

Byggeprojekterne løses henholdsvis som selvstændige opgaver med direkte kundekontakt og i tværfaglige projektteams i samarbejde med vores projektledere, ingeniører og øvrige tegnere på tværs af vores afdelinger. Din baggrund er teknisk designer/byggetekniker/bygningskonstruktør eller tilsvarende. Vi arbejder med en bred vifte af projekter, og du kan håndtere store såvel som små opgaver. Vi forventer, at du har erfaring med lignende arbejde.

Du kommer til at tegne i Tekla, så erfaring med dette eller tilsvarende programmer vil være en fordel, men vi sørger naturligvis for den nødvendige oplæring.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du har en god teknisk og konstruktiv forståelse. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du leverer kvalitetsarbejde, samtidig med at du overholder dine deadlines. En håndværksmæssig baggrund er absolut en fordel, men ikke et krav. Du er en team player, og du er god til at kommunikere både internt og eksternt - på dansk og meget gerne også på engelsk, da vi har en del udenlandske medarbejdere. 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da afdelingsleder for projekteringsafdelingen Helle Bækgaard på tlf. 96 59 47 17 eller mail hbk@industribeton.dk. Send ansøgning mærket ”Tegnestue ØSB” vedlagt CV og andre relevante bilag til job-osb@industribeton.dk senest mandag den 28. juni 2021. Samtaler afholdes løbende. 

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 370 medarbejdere. 

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ØSB A/S
Hovergårdevej 15, Ølstrup
6950 Ringkøbing
Tlf:
97346024
Fax:
97346824
Kontaktperson
Helle Bækgaard
Tlf:
97346024
Adresse:
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2021
Udløber:
28-06-2021
Kviknummer:
LJA-82200150
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
Thisted, Nordjylland
Gem annonce