TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Randers

|
Østjylland
|
Indrykket 07-09-2021

Tekniske designere/bygningskonstruktører søges til Industri Beton A/S

Om stillingen

Industri Beton søger tegnere, som skal tegne fremtidens byggeprojekter i en koncern i rivende udvikling. Der er tegnere på alle virksomhedens lokationer; Kolind, Aarhus, Agerskov, Svinninge og Ølstrup ved Ringkøbing - så du har mulighed for at få en arbejdsplads tæt på dit hjem.

Vi arbejder i betonbranchen, så hvis du vil være med til at udvikle fremtidens byggeri og være en del af en stor virksomhed med 400 ansatte, så er du kommet til det rette sted.

Din arbejdsopgave bliver at fordybe dig i tegnearbejdet og tegne betonelementer til råhuse. Du løser selvstændigt dine opgaver, men du/vi samarbejder også på tværs af faggrupper for, at projekterne kommer i mål. Du er klar på både små opgaver og store projekter.Kvalifikationer

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen. Du kan f.eks. være uddannet teknisk designer/bygningskonstruktør eller tilsvarende og have flere års erfaring. Du kan også være nyuddannet eller have en håndværksmæssig baggrund f.eks. som tømrer eller lign., og ønsker at bruge din erfaring og viden gennem tegnearbejdet.

Du har erfaring med tegneprogrammer og kan tegne i 3D. I virksomheden bruges Tekla, men det er ikke et krav, at du har erfaring med det. Du bliver naturligvis lært op. Du er god til at kommunikere både internt og eksternt, og du taler og forstår dansk og engelsk.

Din personlighed er vigtig, og du er pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du har en god teknisk og konstruktiv forståelse, og du kan forvandle idéer til praktisk handling. Du kan have flere opgaver og projekter i gang parallelt, og du leverer kvalitetsarbejde, samtidig med at du overholder dine deadlines.Industri Beton tilbyder

Et job i en virksomhed med flad struktur, gode udviklingsmuligheder og fokus på den enkeltes potentiale. Vi har et uformelt miljø, hvor vi vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du bliver en del af et tværfagligt og til tider hektisk miljø, hvor der er mulighed for fleksible arbejdstider efter aftale. Løn forhandles ud fra dine kvalifikationer.Ansøgning og kontakt

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Industri Beton A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Notèr gerne i din ansøgning hvilken lokation du søger til: Kolind, Århus, Agerskov, Svinninge, Ølstrup.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93 eller chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. 30 85 12 94.Om Industri Beton A/S

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 400 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 125 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge, ca. 10 på kontoret i Aarhus, ca. 30 i montageafdelingen samt 3 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Randers
Hospitalsgade 10
8900 Randers C
Tlf:
30851293
Fax:
86440751
Kontaktperson
 
Tlf:
30851293
Adresse:
8900 Randers C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2021
Udløber:
07-10-2021
Kviknummer:
LJA-82629783
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed