TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Politiets Efterretningstjeneste

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-09-2021

Tekniske tegnere til projekt- og ledelseskontoret i Facility Management i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Projekt- og ledelseskontoret i Facility Management er en etableret enhed, der gentænkes for at sikre endnu bedre bygningsdrift i PET. Teamets primære opgaver omhandler ledelse på byggeprojekter, styring af andre anlægsprojekter, løbende bygningsvedligeholdelse og renoveringsprojekter samt prognosticering af bygningsmassens dimensionering ift. pladsbehov, løbende interne flytninger samt anden administration af bygningsmassen.

Vi tilbyder en central rolle som teknisk tegner. Arbejdet med at registrere og tegne den eksisterende bygningsmasse og de tekniske installationer er helt centralt for store dele af Facility Managements arbejde. Dine tegninger udgør grundlaget for arbejdet med bygningsdriften og –vedligeholdelsen, optimeringen af anlæg og bygningsinstallationer, spacemanagement af bygningskapacitet og omkringliggende arealer mv.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor den vigtigste bliver at registrere, opmåle og tegne PET’s bygningsmasse i 2D/3D inkl. tekniske anlæg som IT, strøm og ventilation mv. Derudover vedligeholder du den digitale bygningsportefølje og deltager i projektgrupper på fremtidige installations- og bygningsprojekter.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig
Du har en relevant uddannelse som teknisk designer, bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende kompetencegivende uddannelse indenfor bygge- og anlægsområdet. Du mestrer Autodesk og AutoCAD (MEP-modulet) og evner at registrere, opmåle og tegne PET’s bygningsmasse og tekniske installationer i 2D/3D.

Du er som person drevet, dedikeret og finder det motiverende at indgå i et professionelt team med høje ambitioner om at løfte PET’s bygningsdrift og –udvikling til nye dimensioner. Du evner at navigerer i en operativ sikkerheds- og efterretningsvirkelighed, som også er dagsordensættende på bygge- og anlægsområdet.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Du ansættes efter gældende relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/AutodeskspecialistStillingsogkapabilitetsbeskrivelseendeligpdf.ashx

og du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutringsansvarlige på Rpchg-hr-administration@politi.dk

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2021

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Politiets Efterretningstjeneste
Klausdalsbrovej 1
2860 Søborg
Kontaktperson
 
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-09-2021
Udløber:
26-10-2021
Kviknummer:
LJA-82730270
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed